Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sivasspor - Fatih Karagümrük maçının ardından

Süper Lig'in 31'inci haftasında Sivasspor kendi sahasında Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA)-

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun son dakikada gelen golün ardından galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Ligin en az bütçeli, yaş ortalaması en yüksek olan takımı olmamıza rağmen kaliteleriyle, klaslarıyla, mücadeleleriyle ve taraftarımızın desteğiyle bugün itibarıyla 41 kere maşallah.Taraftarımızla güzel günlere koşalım istiyoruz. Ama bugün itibarıyla 41 puan almış olmak güzel. En azından altlardan uzaklaşmış olduk. Kalan maçlarda aynı keyif, istek ve arzuyla yolumuza devam edip önümüzdeki yılın planlamasını en güzel şekilde yapacağız inşallah" dedi.

TOLUNAY KAFKAS: BU ÜLKE İKİ TAKIMDAN İBARET DEĞİL

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Çok fazla pozisyona girdik. En kötü 1 puan alacağımız maçta maalesef son dakika yediğimiz golle de maçı mağlup bitirdik. Çalışmaya devam edeceğiz, ligin sonuna kadar bu işi kovalayacağız ve mücadeleyi bırakmayacağız. 10 günlük aradan sonra da her şeyi tekrar gözden geçirip yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kafkas, ligde herkesin çok büyük emek sarf ettiğini belirterek, "Sadece yukarı bakmamak lazım, altta da insanlar mücadele veriyorlar. Bu işe hayatlarını koyan insanlar var. Hiç kimse bir Anadolu kulübünü hafife almasın. Ne bizi ne de başka bir kulübü de. Küme düşmek bir şerefsizlik değildir, şampiyon olmak da kahramanlık değildir. Bu ülke iki takımdan da ibaret değil. Çok açık ve net söylüyorum, iki insana dikkat edin. Bir kaybedecek bir şeyi olmayan insana, bir de namuslu insanlarla oynamayın" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası 18 Yaş Altı Turu başladı
  2. Zecorner Kayserispor’da olağanüstü kongre kararı
  3. Samsunspor Futbol Direktörü Çapa: Pape Moussa Fall ilgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi
  4. Elif Sude Akgül, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
  5. Milliler, 2026 Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nı 14 madalya ile tamamladı
  6. Leroy Sane: Fenerbahçe benim için hiçbir zaman seçenek olmadı
  7. Natura Dünyası Gençlerbirliği’nden geçici transfer yasağına ilişkin açıklama
  8. QNB Türkiye ve Türkiye Tenis Federasyonu’ndan padelin geleceği için iş birliği
  9. Kadın ve erkek voleybol milli takımlarına yeni enerji sponsoru
  10. Hidayet Türkoğlu: Basketbol Gelişim Merkezi'ni basketbol kültürünün yaşayan merkezi olarak konumlandırıyoruz

© Copyright 2026

DHA