Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sivasspor'da Adana Demirspor mesaisi sürüyor

Süper Lig'in 10'uncu hafta maçında Adana Demirspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam etti.

ABONE OL
SİVAS, (DHA) - 

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman saat 11.00'de başladı ve 2 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından çabukluk çalışması yapan futbolcular son bölümde ise savunma ve hücum ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Fayçal Fajr ile Max Gradel takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Demir Grup Sivasspor ile Adana Demirspor 24 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  2. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü
  3. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  4. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  5. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  6. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  7. 2026 Dünya Kupası gruplarında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu
  8. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  9. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  10. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar

© Copyright 2025

DHA