Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sivassporlu Rej Manaj geceyi hastanede geçirecek

Sivasspor, Göztepe ile oynadıkları maçın 3'üncü dakikasında rakibiyle çarpışarak bilinç kaybı yaşaması sonucu hastaneye kaldırılan Rej Manaj'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıkladı. Manaj tedbir amacıyla geceyi hastanede geçirecek.

ABONE OL
Eraydın AYTEKİN/SİVAS, (DHA) -

Sivasspor'un 3-1 kazandığı Göztepe maçının 3'üncü dakikasında Koray ile hava topunda çarpışarak bilinç kaybı yaşayan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Rey Manaj'ın sağlık durumu hakkında kulüp açıklama yaptı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Rey Manaj'ın hastanede yapılan beyin ve akciğer tomografileri ile kan tahlillerinde ciddi bir bulguya rastlanmadığı duyuruldu. Oyuncunun, tedbir amaçlı geceyi hastanede gözlem altında geçireceği belirtildi.

RIZA ÇALIMBAY'DAN ZİYARET

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da maç sonrasında hastaneye giderek Rey Manaj'ı ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ünal Özüm’den detaylı bilgi alan Çalımbay, oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette idari menajer Kerem Atılmaz da yer aldı.


Diğer Haberler

  1. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  2. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
  3. Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
  4. Koleksiyon tutkunları ve sporseverleri bir araya getiren 'Collector's Fest' 2'nci kez kapılarını açtı
  5. Bodrum’da su jeti ve motosurf yarışları nefes kesti
  6. 5’inci Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası sona erdi
  7. Samsun’da kırsaldaki öğrencilere Samsunspor çantası
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boks Federasyonu Başkanı Hekimoğlu’na tebrik telefonu
  9. Samsun’da 119 işitme engelli bowling oynadı
  10. Trabzonspor'un millileri ülkelerinin formasıyla sahne aldı

© Copyright 2026

DHA