Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Taner Savut'un adı TFF Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı'na verildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un ismi, eğitim programlarında yaşayacak.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Dİrektörü Taner Savut'un adını TFF Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı'na verdi. İlk kez 2017 yılında yapılan TFF Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı'na katılıp belgeyi ilk alan yöneticilerden olan Taner Savut'un isminin, bundan sonra her yıl gerçekleştirilmesi planlanan bu sertifika programına verilmesi kararını aldı. 

9 AY SÜRECEK PROGRAM 7 EĞİTİM MODÜLÜNDEN OLUŞACAK

Sportif direktör olarak profesyonel kulüpler ile sözleşme imzalayacak kişilerin, belirlenen eğitim aşamalarını geçerek 'TFF Taner Savut Futbol Yöneticiliği Sertifikası'na sahip olmaları gerekecek. 9 ay sürecek program, 7 ayrı modül üzerinden çevrimiçi ve yüz yüze eğitimlerden oluşacak.

Diğer Haberler

  1. Natura Dünyası Gençlerbirliği’nden geçici transfer yasağına ilişkin açıklama
  2. QNB Türkiye ve Türkiye Tenis Federasyonu’ndan padelin geleceği için iş birliği
  3. Kadın ve erkek voleybol milli takımlarına yeni enerji sponsoru
  4. Hidayet Türkoğlu: Basketbol Gelişim Merkezi'ni basketbol kültürünün yaşayan merkezi olarak konumlandırıyoruz
  5. Selçuk İnan: Saha içi hayatımız, alanımız, namusumuz
  6. Göztepe Avrupa'ya daha da yakın
  7. FIFA’dan Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü’ne transfer yasağı
  8. Conor Morgan: Play-offlara böyle güzel bir galibiyetle başladığımız için mutluyuz
  9. Yiğit Arslan: Beşiktaş olarak iyi bir performans gösterdik
  10. Natura Dünyası Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının ardından

© Copyright 2026

DHA