Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, akademi ziyaretlerine Iğdır FK ile devam etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamındaki akademi ziyaretlerine TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyon olarak TFF 2'nci Lig'e yükselen Alagöz Holding Iğdır FK ile devam etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Futbol Akademisi projesi kapsamında daha önce Belçika ve Hollanda kulüpleri ve federasyonlarının yanı sıra Trabzonspor, Bitexen Giresunspor, 1461 Trabzon, Altınordu, Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor, İstanbul Başakşehir FK, Beşiktaş, Corendon Alanyaspor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Etimesgut Belediyespor, Gaziantep FK, Çorum FK, Yılport Samsunspor, Adana Demirspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karbel Karaköprü Belediye Spor, Şanlıurfaspor, Demir Grup Sivasspor, Sivas Belediye Spor ve Yukatel Kayserispor, İstanbulspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe kulüplerini inceleyen Büyükekşi, bugün de Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz ve Kulüp Başkan Yardımcısı Fazıl Alagöz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye TFF Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen ve 2'nci ve 3'üncü Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can eşlik etti.

BÜYÜKEKŞİ, IĞDIR FK U18 TAKIMI'NA BAŞARI DİLEDİ

Kulüp tesislerini gezerek, Başkan Alagöz'den bilgi alan Mehmet Büyükekşi, şampiyon olarak TFF 2 Lig'e yükselme başarısı gösteren Alagöz Holding Iğdır FK futbolcuları ile bir araya gelerek tebrik etti. Büyükekşi, Türkiye U18 Şampiyonası'nda son 4 takım arasına kalarak finale yükselen Alagöz Holding Iğdır FK U18 Takımı'na da başarılar diledi.

Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye adının yazdığı şampiyonluk forması hediye etti.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  2. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  3. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti
  4. Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti
  5. Halis Karataş: 100’üncü yıl benim için çok önemliydi
  6. Beşiktaş yeni sezonun açılışını yaptı
  7. 100’üncü Gazi Koşusu’nu Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 'Bay Nalçakan' kazandı
  8. Önder Özen: Taraftarın tek parça halinde olmasına ihtiyacımız var
  9. Pilotlar zorlu parkurda tozu dumana kattı
  10. ‘İstanbul’u Yüzüyorum, Maviyle Buluşuyorum’ yarışları Şaşkınbakkal sahilinde gerçekleşti

© Copyright 2026

DHA