Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TFF: Türk futbolunun marka değerini layık olduğu yere taşımak en temel hedefimizdir

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), "Türk futbolunun marka değerini layık olduğu yere taşımak en temel hedefimizdir. Göreve gelmemizle birlikte uzun zaman sonra oluşan güven ve umut iklimiyle beraber var olan beklentilerin farkındayız. Yönetim olarak, tüm paydaşlarla bir araya gelerek, iletilen beklentileri karşılamak adına samimiyetle ve kararlılıkla çalıştığımızı ifade etmek isteriz. Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar ve bu doğrultuda iyi niyetle çaba sergileyenler olacaktır" açıklamasını yaptı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tüm spor kamuoyunun bildiği üzere, bu yola çıkarken futbol ailesine adaletli, ilkeli bir şekilde herkese eşit mesafede duracağımızı ve kardeşlik iklimini koruyacağımızı vurguladık.

Bu duruşumuzdan taviz vermeden yürümeye devam etmek ve Türk futbolunun marka değerini layık olduğu yere taşımak en temel hedefimizdir.

Göreve gelmemizle birlikte uzun zaman sonra oluşan güven ve umut iklimiyle beraber var olan beklentilerin farkındayız. Bu beklentileri doğal karşılamakla beraber sabırlı olunması önem arz etmektedir. Yönetim olarak, tüm paydaşlarla bir araya gelerek, iletilen beklentileri karşılamak adına samimiyetle ve kararlılıkla çalıştığımızı ifade etmek isteriz.

Özellikle belirtmek isteriz ki; Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar ve bu doğrultuda iyi niyetle çaba sergileyenler olacaktır.

Herkesin ortak arzusu olan adalet, güven ve kardeşlik ikliminin tesisi, yalnızca bizim değil; hepimizin aynı zamanda futbol ailesine mensup her bir ferdin sorumluluk ve görev bilinci içerisinde hareket etmesini gerektirmektedir."

 

 

Diğer Haberler

  1. Milli boksör Havvanur Kethüda, Avrupa şampiyonu oldu
  2. Fransa Milli Takımı’ndan Kocaeli Stadyumu’nda son antrenman
  3. Milli boksör Esra Yıldız Kahraman, Avrupa 3’üncüsü oldu
  4. A Milli Futbol Takımı, Fransa maçına hazır
  5. Ampute Futbol Milli Takımı’nda ilk kez Dünya Kupası'nda forma giyecek oyuncular kupayı istiyor
  6. Fransa Milli Takımı, Kocaeli'de
  7. Kayserisor Altyapı Sorumlusu Sarıoğlu: Bu sezon en az 5 oyuncuyu milli takıma göndermeyi hedefliyoruz
  8. Milli boksör Semih Gümüş, Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya elde etti
  9. Milli boksör Gizem Özer, Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı
  10. Şırnak’ta Cudi Cup devam ediyor

© Copyright 2026

DHA