Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TFF'de tüm gözler 11 Temmuz'daki toplantıya çevrildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi 11 Temmuz'da ilk toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda görev dağılımı ve kurulların açıklanması bekleniyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

 

22 Haziran tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Genel Kurul'a tek liste ile girerek yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, ilk toplantısını 11 Temmuz'da yapacak. Yönetim, toplantıda başkan vekilleri ve sorumlularını belirleyecek. Büyükekşi yönetiminin görev dağılımının yanı sıra bu toplantı sonucunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu, Sağlık ve Dış İlişkiler Kurulu ve Temsilciler Kurulu'nu seçecek.

LALE ORTA İLE DEVAM EDİLECEK 

TFF yeni yönetimini en çok Merkez Hakem Kurulu seçimi zorlayacak. Yönetimin, MHK'da değişiklikler yaparak Lale Orta ile devam etmesi bekleniyor. Bu arada yeni yönetim transfer işleri hariç, bölge müdürlükleri dahil bünyesinde bulunan tüm çalışanlarına 11 Temmuz tarihine kadar izin verdi. Öte yandan yönetimin yurt genelinde yeni bir yapılanma içerisine gireceği öğrenildi.

 

Diğer Haberler

  1. Arda Güler, memleketi Bolu’da arkadaşıyla top oynadı
  2. Galatasaray MCT Technic - Trabzonspor: 89-101
  3. Efeler Ligi'nde ilk devre sona erdi
  4. Semih Kılıçsoy attı, Cagliari 3 puanı kaptı
  5. Vanspor FK, Hatayspor’u 4-0 mağlup etti
  6. Potada kadınlar derbisinde kazanan Galatasaray
  7. Samsunspor Başkan Vekili Bilen: Samsunspor, Kasımpaşa maçındaki bahis soruşturmasının hiçbir tarafında değildir
  8. Özbelsan Sivasspor-Bandırmaspor: 2-0
  9. Eskişehirspor’un efsane kalecisi Doğan Şenoğlu son yolculuğuna uğurlandı
  10. Fenerbahçe Beko – Glint Manisa Basket: 93-79

© Copyright 2025

DHA