Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TFF'den Arda Kardeşler'e kripto para soruşturması

Türkiye Futbol Federasyonu, Arda Kardeşler'in Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin para atışını bir kripto para cinsi ile gerçekleştirmesinden federasyon ve MHK'nın haberi olmadığını ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada hakem Arda Kardeşler, maç öncesinde para atışını bir kripto para cinsi ile gerçekleştirmişti. TFF'den bugün yapılan açıklamada konuyla ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının hakemi Arda Kardeşler'in para atışını TFF ve MHK’nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır. Şiddetle karşı olduğumuz söz konusu olayla ilgili Federasyonumuz tarafından soruşturma açılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş, Dusan Vlahovic transferini KAP’a bildirdi
  2. Bakan Bak’tan Süper Lig 2026-2027 sezonu için açılış mesajı
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig'e çıkan takımları kabul etti
  4. Gençler ve Büyükler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası, Amasya’da düzenlenecek
  5. Amedspor Kadın Futbol Takımı, hazırlık maçında Kayseri Kadın FK’yı mağlup etti
  6. 2027 İspanya Kral Kupası’na Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak
  7. Trabzonspor'dan Muçi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama
  8. Süper Lig’de ilk haftanın hakemleri belli oldu
  9. İstanbul Boğaziçi Triatlonu 6’ncı kez düzenlenecek
  10. Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, mezarı başında anıldı

© Copyright 2026

DHA