Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TFF'den Arda Kardeşler'e kripto para soruşturması

Türkiye Futbol Federasyonu, Arda Kardeşler'in Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin para atışını bir kripto para cinsi ile gerçekleştirmesinden federasyon ve MHK'nın haberi olmadığını ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada hakem Arda Kardeşler, maç öncesinde para atışını bir kripto para cinsi ile gerçekleştirmişti. TFF'den bugün yapılan açıklamada konuyla ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının hakemi Arda Kardeşler'in para atışını TFF ve MHK’nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır. Şiddetle karşı olduğumuz söz konusu olayla ilgili Federasyonumuz tarafından soruşturma açılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

Diğer Haberler

  1. Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak oldu
  2. ikas Eyüpspor - Zecorner Kayserispor: 1-1
  3. Trabzonspor, 7 eksikle İzmir’e gitti
  4. Bakan Bak: Türkiye son yıllarda spor alanında büyük bir atılım gerçekleştirdi
  5. Gençlerbirliği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda Arda Çakmak başkan seçildi
  6. Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti
  7. Trabzonspor zirve yarışına sürdürmek istiyor
  8. Yüksel Yıldırım: Samsunspor’un ve Türk futbolunun adaleti gasp edildi
  9. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  10. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü

© Copyright 2025

DHA