Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TFF'den Arda Kardeşler'e kripto para soruşturması

Türkiye Futbol Federasyonu, Arda Kardeşler'in Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin para atışını bir kripto para cinsi ile gerçekleştirmesinden federasyon ve MHK'nın haberi olmadığını ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada hakem Arda Kardeşler, maç öncesinde para atışını bir kripto para cinsi ile gerçekleştirmişti. TFF'den bugün yapılan açıklamada konuyla ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının hakemi Arda Kardeşler'in para atışını TFF ve MHK’nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır. Şiddetle karşı olduğumuz söz konusu olayla ilgili Federasyonumuz tarafından soruşturma açılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

Diğer Haberler

  1. Türkiye – Romanya: 1-0
  2. Türkiye – Romanya maçından notlar
  3. Zecorner Kayserispor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı
  4. Milli maçtan renkli kareler
  5. Ünlü rock grubu The Killers, Şampiyonlar Ligi Finali açılış şovunda sahne alacak
  6. A Milli Takım, Romanya ile karşılaşacağı Beşiktaş Park'a ulaştı
  7. Toprak Razgatlıoğlu MotoGP ABD Grand Prix’sinde piste çıkıyor
  8. Samsunspor’un 'Mor Forma' projesine uluslararası ödül
  9. Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü
  10. TGF Başkanı Taha Akgül: Asıl gündemimiz olimpiyatlardır

© Copyright 2026

DHA