Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Toprak Razgatlıoğlu, Çekya’da ikinci oldu

Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) sekizinci durağı olan Çekya'daki ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)- 

Yarışa pole pozisyonundan başlayan Pata Yamaha Prometeon takımının pilotu Toprak, ıslak zemindeki yarışta rakiplerinin lastik avantajıyla birlikte start anında 12'nci sıraya kadar geriledi. Ancak yarışın devamında bu sefer lastik avantajını eline geçiren Razgatlıoğlu, bitime 17 tur kala rakiplerinin pite girmesiyle üst üste basamakları tırmandı. Yarış boyunca istikrarını koruyarak podyumu yeniden zorlamayı başlayan Toprak Razgatlıoğlu, bitime 13 tur kala Scott Redding’i geçerek üçüncü sıraya çıktı. Bir tur sonra da Danilo Petrucci’yi geçmeyi başaran Toprak, kalan kısımda da yerini korumayı başardı ve damalı bayrağı ikinci sırada geçti.  

TOPRAK GENEL KLASMANDA İKİNCİ SIRADA 

Çekya’da ilk yarışın galibi Jonathan Rea olurken Toprak Razgatlıoğlu, aldığı sonuçla birlikte genel sıralamada 341 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Şampiyona lideri Alvaro Bautista’nın yarışı 12'nci sırada bitirmesiyle Toprak, zirveyle arasındaki farkı 54 puana indirdi. Çekya’da superpole ve hafta sonunun ikinci yarışı 30 Temmuz Pazar günü koşulacak. 

Diğer Haberler

  1. Gaziantep FK, Halil Dervişoğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattı
  2. Mert Günok'un üst adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi
  3. Recep Uçar: Sahaya kendi oyunumuzu yansıtmaya çalışan bir takımız
  4. Fenerbahçe, Fred’e veda etti
  5. Dursun Özbek: Bazı adımları daha erken görmek istediğinizi biliyoruz
  6. Trabzonspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti
  7. Samsunspor, Mbaitoloum Daniel ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
  8. Galatasaray - Çorum FK maçının VAR hakemi İsviçreli Fedayi San oldu
  9. Türk Telekom’un teknoloji sponsoru olduğu Trendyol Süper Lig başlıyor
  10. İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan 2026-2027 futbol sezonu mesajı

© Copyright 2026

DHA