Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Toprak Razgatlıoğlu, Sepang Pisti’nde MotoGP testine çıkıyor

MotoGP sezonu öncesi test süreci, 29 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Malezya’daki Sepang Uluslararası Pisti’nde gerçekleştirilecek. 3 kez Dünya Superbike şampiyonu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu da sezon öncesi testlerde piste çıkacak.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Sepang’daki testlerin ardından sezon öncesi hazırlıkları devam edecek Razgatlıoğlu, MotoGP’deki ilk sezonu öncesinde motosikletiyle uyumunu artırmaya ve yarış temposunu geliştirmeye odaklanacak.

RAZGATLIOĞLU İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, MotoGP kariyerine Yamaha’nın fabrika destekli uydu takımı Pramac Racing ile başlıyor. İtalya’nın Siena kentinde gerçekleştirilen lansmanla birlikte Pramac Yamaha’nın 2026 sezonunda kullanacağı yeni motosiklet ve renk düzeni ilk kez tanıtıldı. Razgatlıoğlu, MotoGP’de 07 numarayla yarışacak. Üç Dünya Superbike Şampiyonluğu’nun ardından MotoGP’ye adım atan Razgatlıoğlu, bu test süreciyle birlikte motor sporlarının zirvesindeki yeni yolculuğunda önemli bir eşiği daha geride bırakmaya hazırlanıyor.

Diğer Haberler

  1. Süper Lig'de 9 haftada 7 teknik direktör değişikliği
  2. Göztepe'de Juan yine transferde gözde
  3. Fenerbahçe’de Dirk Kuyt, geçici olarak göreve getirildi
  4. Milli Eğitim Bakanı Tekin'den, Balkan şampiyonu sporculara karşılama
  5. Abdülkerim Bardakcı ve Archie Brown tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi
  6. Voleybol maçında meme kanseri farkındalığı için erken tanı çağrısı
  7. Valencia Basket - Fenerbahçe Tarfin: 86-78
  8. Robin van Persie Göztepe U19 maçına geldi
  9. Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stilde İran zirvede yer aldı
  10. Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi

© Copyright 2026

DHA