Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzon dünya kupası maçlarına hazır

Paten Futbolu Dünya Kupası Türkiye’de ilk kez Trabzon'da düzenlenecek. 21 Kasım’da başlayacak organizasyona 24 ülkeden takımlar katılacak.

ABONE OL
Nurgül GÜNAYDIN/TRABZON,(DHA)-

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği, Dünya Paten Futbolu Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle, 24 ülkeden katılımın sağlanacağı uluslararası bir organizasyona imza atılacak. 21-26 Kasım tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez Trabzon’da düzenlenecek olan 15'inci Paten Futbolu Dünya Kupası için takımlar kıyasıya mücadele edecek. Turnuvanın açılışı 21 Kasım'da Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 13.00’da yapılacak. Açılış programında, farklı kültürleri bir araya getiren renkli gösteriler ile sporcuların tanıtımı yer alacak.

ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Spor şehri Trabzon, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak. 4 kıtada yer alan 24 ülkeden gelecek sporcuları ağırlayacağız. Bu büyük organizasyon, Trabzon’un uluslararası spor merkezi olma yolundaki konumunu güçlendirecek. Spor tutkunlarını ve heyecan dolu müsabakaları ücretsiz olarak izlemek isteyen herkesi 21-26 Kasım tarihleri arasında Hayri Gür Spor Salonu'na bekliyoruz” denildi.

 

Diğer Haberler

  1. Bakan Bak’tan parakürek milli sporcular için tebrik mesajı
  2. Bursaspor’dan Muhammet Demir açıklaması
  3. Göztepe'de Bokele bilmecesi
  4. Eyüpspor sil baştan ikinci yarıya başladı
  5. Arda Turan'ın İzmir'de oynama talebi UEFA'ya takıldı
  6. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Hep birlikte yeni baştan organize bir camia olalım
  7. Bocce sporcusu Mine Türker, Dünya Kupası’nda 2 gümüş madalya kazandı
  8. A Milli Erkek Basketbol Takımı ikinci tura çıkmayı garantiledi
  9. Eczacıbaşı Dynavit - Göztepe: 3-0
  10. Galatasaray'da Corendon Alanyaspor maçının kamp kadrosu açıklandı

© Copyright 2026

DHA