Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor Antalya’ya gitti

Trabzonspor, Süper Lig’in 20’nci haftasında yarın oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladıktan sonra havayoluyla Antalya’ya hareket etti.

ABONE OL
Nurgül GÜNAYDIN/TRABZON (DHA)-

Süper Lig’in 20’nci haftasında Antalyaspor ile yarın karşılaşacak Trabzonspor müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde idman yapan bordo-mavililer, taktik çalışması gerçekleştirdi. Trabzonspor kafilesi daha sonra saat 15.30’da Trabzon Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Antalya’ya gitti.

KADRODA 9 EKSİK

Bordo-mavililerin deplasman kafilesinde; Orsic, Larsen, Umut, Göktan, sakatlıkları süren Denswil ve Abdülkadir Ömür ile Afrika Kupası’nda yer almak üzere ülkelerinin milli takımlarına katılan Trezeguet, Pepe ve Onuachu yer almadı.

Trabzonspor’un Antalyaspor maçı kamp kadrosunda şu isimler yer aldı: Uğurcan, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Baniya, Fernandez, Benkovic, Hüseyin Türkmen, Mehmet Can Aydın, Eren Elmalı, Arif Boşluk, Berat Özdemir, Batista Mendy, Kerem Şen, Umut Güneş, Bakic, Bakasetas, Enis Bardhi, Edin Vişça, Fountas, Enis Destan, Poyraz Efe Yıldırım.

Diğer Haberler

  1. Göztepe'de Godoi ve Furkan hazır kıta
  2. Samsunspor Bocce Takımı, Türkiye Şampiyonası’ndan derecelerle döndü
  3. Rafa Silva İstanbul'dan ayrıldı, Lizbon'a uçtu
  4. Arsenal, Şampiyonlar Ligi’nde namağlup devam ediyor
  5. Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Avustralya Açık'ta 3’üncü tura yükseldi
  6. U18 Kadın Buz Hokeyi Milli Takımı Yeni Zelanda’yı 3-1 yendi
  7. TOFAŞ-Alba Berlin: 90-94
  8. Hapoel Tel Aviv - Anadolu Efes: 71-66
  9. Samsunspor, futbol şehitleri için ‘sessiz yürüyüş’ gerçekleştirdi
  10. Diego Simeone: Yarın bizi çok mücadeleci bir takım bekliyor

© Copyright 2026

DHA