Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor, Ruzomberok maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanşında oynayacağı Ruzomberok maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

ABONE OL
Selçuk BAŞAR / TRABZON, (DHA) -

UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın Slovakya’nın Ruzomberok takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanın 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Bordo-mavili takımın bu akşamki antrenmanında Maxi Gomez sürprizi yaşandı. Trabzonspor’un büyük umutlarla transfer ettiği ancak bekleneni veremeyen ve transfer iddialarıyla gündeme gelen Uruguaylı oyuncu bu akşamki antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Öte yandan bugün 61’inci yaşını kutlayan bordo-mavili teknik adam Abdullah Avcı’ya antrenman öncesinde önce futbolcular pasta keserek doğum gününü kutladı. Ardından da Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi üzerinde 61 yazılı bir pasta ile kutlama yaptı.

Avcı, TSYD Başkanı Selçuk Kılıç’a bu jestinden ötürü teşekkür ederken, "Zaten biz taraftarımızın desteği ile bu 61 daha gençleşmeye doğru dönecek. Ayağınıza sağlık, sağ olun" dedi.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor’da Beşiktaş maçının hazırlıkları devam etti
  2. Trabzonspor’dan Arseniy Batagov’un sağlık durumuna ilişkin açıklama
  3. Zeki Yavru: Samsunspor, bence çok başarılı bir sezon geçiriyor
  4. Bolu’da 41 ilden 396 sporcunun güreş heyecanı
  5. Aziz Yıldırım’a adaylık sürecinde dernek desteği
  6. Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
  7. Malatya’da özel sporcular sahada iz bıraktı
  8. Kocaelispor, Keita’nın satın alma opsiyonunu kullandı
  9. Göztepe enlerin sezonunu yaşıyor
  10. TTF Başkanı Tanrıkulu: Avrupa Şampiyonası'ndan 10 madalya ile döneceğimize inanıyorum

© Copyright 2026

DHA