Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor, Umut Nayır transferini KAP’a bildirdi

Trabzonspor, forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayır ile sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

ABONE OL
Nurgül GÜNAYDIN / TRABZON, (DHA)-

Bordo mavili kulüp, Konyaspor'un oyuncusu Umut Nayır ile 1,5 yıl + 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2025-2026 futbol sezonunun ikinci yarısı için 21 milyon TL, 2026-2027 futbol sezonu için ise 47 milyon 250 bin TL garanti ücret ödenecek.

Bordo-mavili kulüpten KAP’a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi: “Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Mehmet Umut Nayir ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 1,5 yıl + 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2025-2026 futbol sezonu ikinci yarısı için 21.000.000.-TL, 2026-2027 futbol sezonu için 47.250.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde; opsiyon sezonu olan 2027-2028 futbol sezonunda 63.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir.”

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Umut Nayır için “Hoş geldin” mesajı yayımladı. Tecrübeli forvetin, yarın oynanacak Hesap.com Antalyaspor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş ikinci hazırlık maçında berabere kaldı
  2. Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Asensio Kapadokya’da
  3. Safranbolu Ultra Trail’de ödüller sahiplerini buldu
  4. 665’inci tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Erkan Taş oldu
  5. Trabzonspor'da transfer mesaisi
  6. Fenerbahçe’de Avusturya kamp kadrosu açıklandı
  7. Fenerbahçe’de Amara Diouf, Avusturya kamp kadrosunda yer almayacak
  8. Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı
  9. Beşiktaş çalışmalarını Slovakya’da sürdürüyor
  10. Göztepe'nin gençleri çok gözde

© Copyright 2026

DHA