Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor'da kupa şansı son maça kaldı

Trabzonspor’un, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2’nci Lig ekiplerinden İskenderunspor ile deplasmanda aldığı beraberlik taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Karşılıklı gelen gollerle 2-2 berabere sonuçlanan maç sonucunda bordo-mavililer maç fazlasıyla 4 puan elde ederek grup liderliğine yükselirken, Bordo-mavili takım son maçını sahasında 26 Şubat tarihinde Çaykur Rizespor ile oynayacak. Gruptan çıkabilmek için Rizespor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda olan Trabzonspor Kupa şansını bu son maça bırakmış oldu. Oynanacak olan 3’üncü tur maçlarının ardından ilk 2’de yer alan takımlar bir üst tura yükselmiş olacak.

ABONE OL
Nurgül GÜNAYDIN/TRABZON, (DHA) -

ROTA YENİDEN SÜPER LİG’E

Türkiye Kupası maçını geride bırakan Trabzonspor rotayı yeniden Lig’e çevirdi. 10 Şubat Pazartesi günü sahasında Eyüpspor’u ağırlayacak olan bordo-mavililer, bugün bu maçın hazırlıklarına başlayacak.

YEREL BASIN MANŞETLERİ

Öte yandan Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler de bordo-mavili takımın İskenderunspor deplasmanında aldığı beraberliği farklı başlıklarla manşetlerine taşıdı.

Trabzon yerel basın manşetleri şu şekilde:

Taka: Fırtına’dan eser yok

Karadeniz: Ayıp, Trabzonspor forması bu kadar ucuz değil

Günebakış: Trabzon’a kupa şoku

Ekspres: İşin zor Trabzon’um

 




Diğer Haberler

  1. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Bakan Bak’ın VAR merkezi ziyaretine ilişkin açıklama
  2. Bursaspor'da camiaya şampiyonluk mesajı verildi
  3. Zecorner Kayserispor, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı
  4. Gebze’de çifte şampiyonluk coşkusu
  5. Aliağa Petkimspor - Peristeri: 85-87
  6. Selçuk İnan: Gaziantep iyi oyuncuları olan bir takım
  7. Altınordu’da Yusuf Şimşek imzayı attı
  8. Kayserispor, teknik direktör Radomir Djalovic ile ayrılık kararı aldı
  9. Fenerbahçeli taraftar domates kasalarının üzerine 'N'Golo Kante' yazdırdı
  10. Dursun Özbek: Sanki birileri, düğmeye basmış

© Copyright 2026

DHA