Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor'da Peres ve Bakasetas Başakşehir galibiyetini değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Trabzonspor sahasında Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından bordo-mavili ekipte Bruno Peres ve Anastasios Bakasetas, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Fatih TURAN - Selçuk BAŞAR / TRABZON, (DHA)-

Teknik direktör Abdullah Avcı'ya destek olmak için evine gittiklerini söyleyen Anastasios Bakasetas, "Dünyanın bütün takımlarında liderlik unsuru vardır. Bizim takımımızda liderlik olgusu var. Birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü kaptanımız ve geri kalan oyuncularımız var. Takımın ben birinci kaptanı olmadığım durumlarda asla karar alabilecek birisi değilim. Dünyanın bütün takımlarında da işleyiş bu şekilde olmak zorundadır. Uğurcan ve Abdulkadir bana geldiler onlarla birlikte konuştuk. Tabi ki takım için daha iyi neleri yapabiliriz, neleri yapmamız gerekir hoca hakkında da durumu görüştük. Hocamızı kesinlikle ne olursa olsun desteklememiz gerektiğini bana anlattılar. Özellikle oynadığımız son maçtaki yediğimiz 5 golün sorumlusu tabi ki de hocamız değildi. Tabi ki ben de onlarla aynı fikirdeydim. Çünkü ben buraya geldiğimde çok sıcak bir karşılama gördüm. Benim hem iyi günümde hem de kötü günümde beni kabul ettiler. Hep beraber iyi bir duruş gösterdik. Herkese çok saygı duyuyorlar. Hocamıza destek olmamız gerektiğini ben de düşünüyordum. Antrenman sonrası hocamızı aradık, görüşmek istedik. Evinde olduğunu müsait olduğunu söyledi. Beraber gitmek için kaptanlarımızı aradım. Hocamızın yanına giderek ona destek olduk" diye konuştu.

"KAZANMAK ÖNEMLİYDİ"

Başakşehir karşılaşmasını da değerlendiren Bakasetas, "En son Alanyaspor karşısında aldığımız utanç verici mağlubiyet sonrası bu tip maçlarda kazanabilmek bizim adımıza çok önemliydi. İyi bir futbol ortaya koyduğumuz için mutluyum. Gol yemeden kazandığımız için de mutluyum" şeklinde konuştu.

PERES: TAKIM OLARAK İYİ BİR DURUŞ GÖSTERDİK

3 puana ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Peres, "İyi bir maç oldu, hak ettiğimiz 3 puanı aldık, buna ihtiyacımız vardı. Takım olarak iyi bir duruş gösterdik. Kazanabilmek, yola devam edebilmek önemliydi; biz de bunu başardık. Bugün çok mutlu olduk. Resmi maçlar, idmandan hazırlık maçlarından her zaman farklıdır. Oynayış tarzınız da değişir, takım arkadaşlarımla birkaç aydır idman yapma fırsatım oldu. Birbirimizi oynayarak ve daha iyi tanıyarak, birbirimiz için daha iyi şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Önemli olan şey kazanabilmekti, bunu başardık" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. İsmail Kartal: İkinci maça en iyi şekilde hazırlanıp turu geçmek istiyoruz
  2. Michal Gasparik: Bu kadar problemle karşılaşacağımızı tahmin etmiyorduk
  3. Fenerbahçe - Gornik Zabrze: 1-0
  4. Galatasaray, günü çift antrenmanla tamamladı
  5. Nuri Şahin: İyi bir skorla Finlandiya'ya gitmek istiyoruz
  6. Mehmet Türkmen'e UEFA Konferans Ligi'nde görev
  7. Galatasaray'da Mario Lemina ile yola devam
  8. Beşiktaş’tan Wilfred Ndidi için sakatlık açıklaması
  9. Galatasaray Daikin, Janset Cemre Erkul'u kadrosuna ka
  10. Kayseri Kadın FK yeni sezon hazırlıklarına başladı

© Copyright 2026

DHA