Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor'da sakatlanan Teklic idmanda

Trabzonspor, ligin 4'üncü haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazıklıklarına devam etti. Sağ ayak bileğinden sakatlandığı açıklanan Tonio Teklic bordo-mavili takımla idmana çıktı.

ABONE OL
Selay SAYKAL/TRABZON, (DHA) -

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da müsabakanın hazırlıkları bugün yapılan akşam idmanıyla devam etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde ​bordo-mavililer, koordinasyon ısınma çalışması yaptı. Pas uygulamalarıyla devam eden antrenman sonuçlandırma çalışmasıyla tamamlandı.

SAKATLANAN TEKLIC İDMANDA 

Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında bileğinde ağrı hissettiği için oyundan alınan ve dün sağ bilek dış yan bağlarında gerilme ve sıvı artışı tespit edildiği açıklanan Tonio Teklic takımla çalıştı. 

Trabzonspor, yarın yapacağı taktik çalışma sonrası Kasımpaşa maçı için hava yoluyla İstanbul'a gidecek.

Diğer Haberler

  1. Türk Telekom Ankara Açık WTA 125’te şampiyon Berfu Cengiz
  2. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçına hazır
  3. Trabzonspor - Bursaspor Basketbol: 82-76
  4. Aziz Yıldırım: Türkiye'nin Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin Türkiye'ye ihtiyacı var
  5. Fenerbahçe’de eski başkan Sadettin Saran ve yönetimi ibra edildi
  6. Aziz Yıldırım’dan Saran yönetimine eleştiri: Fenerbahçe'nin malına çökme var
  7. Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyar 821 milyon TL
  8. Şekip Mosturoğlu: Her yıl tekrarlanan seçimlerle istikrar sağlamak mümkün değil
  9. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  10. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı

© Copyright 2026

DHA