Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor'da sakatlanan Teklic idmanda

Trabzonspor, ligin 4'üncü haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazıklıklarına devam etti. Sağ ayak bileğinden sakatlandığı açıklanan Tonio Teklic bordo-mavili takımla idmana çıktı.

ABONE OL
Selay SAYKAL/TRABZON, (DHA) -

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da müsabakanın hazırlıkları bugün yapılan akşam idmanıyla devam etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde ​bordo-mavililer, koordinasyon ısınma çalışması yaptı. Pas uygulamalarıyla devam eden antrenman sonuçlandırma çalışmasıyla tamamlandı.

SAKATLANAN TEKLIC İDMANDA 

Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında bileğinde ağrı hissettiği için oyundan alınan ve dün sağ bilek dış yan bağlarında gerilme ve sıvı artışı tespit edildiği açıklanan Tonio Teklic takımla çalıştı. 

Trabzonspor, yarın yapacağı taktik çalışma sonrası Kasımpaşa maçı için hava yoluyla İstanbul'a gidecek.

Diğer Haberler

  1. Boluspor’a 13 gün önce gelen teknik direktör görevden alındı
  2. Göztepe - VakıfBank: 1-3
  3. Mehmet Türkmen: Umarım ülkemizi yurt dışında çok güzel temsil edeceğiz
  4. Atilla Karaoğlan: Bir hakemin Süper Lig seviyesinde maç yönetebilmesi için büyük emek gerekiyor
  5. Fenerbahçe Beko’nun Milli Basketbolcusu Tarık Biberovic Red Bull sporcusu oldu
  6. Merkez Hakem Kurulu Kokart Töreni Riva'da yapıldı
  7. Avrupa Atıcılık Şampiyonası’nda Türk atıcılardan 9 madalya
  8. Denizlili dartçılar Hollanda'da tarih yazdı
  9. Aras Kargo Spor Kulübü, 6 Şubat’ın yıl dönümünde AFAD çalışanlarını ağırladı
  10. Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 3 puanı 3 golle aldı

© Copyright 2026

DHA