Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzonspor'un Antalya kampı sürüyor

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya'da kampa giren Trabzonspor, sabah idmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

ABONE OL
Namık Kemal KILINÇ/ANTALYA, (DHA)-

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sabah saatlerindeki kampta idmanını yapan bordo mavililer, dinamik ısınmanın ardından pas ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana milli takımlarda yer alan Maxi Gomez ve Stryger Larsen, uzun süreli sakatlıkları bulunan Serkan Asan ile Dorukhan Toköz'ün yanı sıra burnundan ameliyat edilen Marc Bartra, sağ kasık bölgesinde kas spazmı yaşayan Yusuf Yazıcı, sağ alt arka adalesinde ağrı bulunan Jorge Djaniny ve izinli Montassir Lahtimi, sol uyruk ön kas spazmı yaşayan kaleci Hakan Aydın ve sol dizinde ödem bulunan kaleci Muhammet Taha katılmadı.

Trabzonspor kamp süresinde 2 hazırlık maçı yapacak. 3 Aralık'ta Regnum Futbol Center'da Hull City ile 7 Aralık'ta Antalya Corendon Airlines Park sahasında Crisytal Palace F.C. ile hazırlık maçı yapacak Karadeniz ekibi Antalya'daki hazırlıklarını sürdürecek.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor kritik maçları tek farkla çözdü
  2. Göztepe’de tepki gören Cherni vazgeçilmez oldu
  3. U20 Grekoromen Güreş Milli Takımı, Budapeşte’de şampiyon oldu
  4. Bahçeşehir Koleji - Anadolu Efes: 85-76
  5. A Milli Futbol Takımı, Romanya maçının hazırlıklarına devam etti
  6. Beşiktaş BOA - ÇİMSA ÇBK Mersin: 95-99
  7. Veysel Bilen: Samsunspor, Avrupa kupalarında boy göstermeyi hedef edinmiş bir kulüp
  8. Fenerbahçe’nin Brezilyalı kalecisi Ederson iznini Kapadokya'da geçirdi
  9. 3 büyüklerden 33 futbolcu milli takımlarında mücadele edecek
  10. Göztepe'de ara Arda ve Efkan'a yarayacak

© Copyright 2026

DHA