Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TransAnatolia yarışçıları bir araya geldi

TransAnatolia 2023 öncesinde yarışmacılar İstanbul'da buluştu. Etkinlikte, TransAnatolia yarışçılarına yol notu okuma, Stella kullanımı gibi workshop'lar düzenlenirken, eğlenceli aktiviteler de yer aldı. 

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) -

 

Dünyanın en büyük ve zorlu rally raid yarışlarından TransAnatolia, bu yıl 02-09 Eylül tarihlerinde Samsun-İzmir arasında gerçekleşecek. Yarış öncesinde yarışmacılar ve destekçiler İstanbul'da bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte, yol notu okuma, Stella kullanımı gibi farklı workshoplara katılırken, çeşitli oyunlarla keyifli bir gün geçirildi. Türkiye'nin en uzun motorsporu rotasında yer alacak yarışmacılara yarış hakkında hem güvenlik hem de akış hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı bugünde yarışmacılar da kendi aralarında tanışma ve tecrübelerini birbirlerine aktarma fırsatı yakaladı.

TransAnatolia Genel Koordinatörü Burak Büyükpınar, "Eylül ayında gerçekleşecek yarışımız öncesinde yarışa katılacak ve geçtiğimiz yıl yarışa katılmış dostlarımızla doğada buluşup, hem özlem gidermek hem de 100'üncü yıla özel belirlediğimiz çok özel rotamızla ilgili heyecanımızı paylaşmak istedik. Her zaman olduğu gibi hız ve heyecan dolu bir rota bekliyor. 2023 yılı rotamızda toplam 17 il sınırından geçeceğiz. Startı Samsun'da alacak yarışçılar, sırasıyla Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Manisa il sınırlarından geçerek finişi İzmir'de görecek.  Bu yıl yarışta her zamanki gibi katılımcılarımız onlar için özenle organize ettiğimiz, tüm detayların düşünüldüğü ortamlarda çok güzel vakit geçirecekler" dedi.

 


Diğer Haberler

  1. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 11'inci sezonunda Galatasaray ve Trabzonspor yer alacak
  2. Fenerbahçe günü çift antrenmanla tamamladı
  3. TOFAŞ, ABD'li guard Zach Nutall'ı transfer etti
  4. Kuşadası'nda Galatasaraylı taraftarlardan Yaşar Kaptan'a büyük vefa
  5. Fenerbahçe Beko'da dört ayrılık birden
  6. Milli takım, UIPM Pentatlon Dünya Kupası’nda final oynayacak
  7. Yüksel Yıldırım: 5 futbolcu ile görüştük ancak henüz biten bir transfer yok
  8. Mauricio Pochettino: Yarın karşımızda rekabetçi ve gururu için oynayan bir takım bekliyoruz
  9. Kenan Yıldız: Bize destek veren tüm taraftarlardan, Türk halkından özür diliyorum
  10. Vincenzo Montella: Bu oyuncular geleceğimiz, onlara saygı gösterelim

© Copyright 2026

DHA