Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türk futbolu için ATFF’nin hedefi güçlü adımlar atmak

Almanya’nın Nürnberg şehri Türk futbolu açısından önemli bir buluşmaya sahne oldu. Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) açısından tarihi bir anlam taşıyan buluşmada futbol ve iş dünyasının ileri gelen isimleri, Türk futbolunu Avrupa’da daha ileri taşımak amacıyla buluştu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) –

Etkinlik; ATFF Genel Başkanı Ayhan Yıldız, Genel Başkan Danışmanı ve İdari Menajer Osman Kamışoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun abisi Ömer Lütfü Hacıosmanoğlu ve ünlü iş insanı Teoman Ataün’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Ömer Lütfü Hacıosmanoğlu ve Teoman Ataün, ATFF’ye üye olduklarını açıkladı. Bu katılımların federasyonun Avrupa’daki projelerine güç katacağı belirtildi.

Buluşmada, Türk futbolunun Avrupa’daki gelişimi için görüş alışverişi gerçekleştirildi. Ayrıca, federasyonun yeni projeleri masaya yatırılırken, iş dünyasından gelen destekle ortak vizyonun güçlendiğinin altı çizildi.

AYHAN YILDIZ: TÜRK FUTBOLUNU DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ

ATFF Genel Başkanı Ayhan Yıldız ise, toplantı sonrası açıklamasında şunları söyledi:

“Avrupa Türk Futbol Federasyonu olarak, Avrupa’da Türk futbolunu geliştirme adına önemli adımlar atıyoruz. Bugün aramıza katılan yeni üyelerimizle daha da güçlendik. Yakın zamanda büyük projelere imza atacağız”

İş dünyasının önemli isimlerinden Teoman Ataün de yaptığı değerlendirmede, federasyona üye olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Türk futboluna katkı sağlama konusunda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Diğer Haberler

  1. Göztepe'de Sabra kiralık gitti
  2. Gençlerbirliği, Levent Şahin ile anlaştı
  3. El-Bilal Toure’nin sol uyluk arka adale tendonunda kanama ve yırtık tespit edildi
  4. Elazığspor’da teknik direktör Adem Çağlayan ile yollar ayrıldı
  5. Galatasaray, Juventus maçına hazır
  6. Barış Alper Yılmaz: Ülkemiz ve kulübümüz için çok önemli bir maç
  7. Okan Buruk: Taraftarımızla beraber önemli bir galibiyet alma şansımız var
  8. ATFF ve DFB, 11-15 yaş grubu futbolcular için ilk turnuvayı düzenledi
  9. Hidayet Türkoğlu: Hedefimiz 2027 Dünya Şampiyonası’na katılmak
  10. Elmacık kemiği kırılan Bertuğ Yıldırım ameliyat edildi

© Copyright 2026

DHA