Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türkiye, Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon oldu

Fransa’da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye, 4 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile takım halinde Avrupa şampiyonu oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı da veren ve Fransa’nın Montargis şehrinde düzenlenen şampiyonada ülkemizi temsil eden 14 sporcudan 7’si madalya kazandı. K44 kategorisinde yapılan müsabakalarda kadınlar 52 kiloda Meryem Betül Çavdar ve 57 kiloda Gamze Gürdal ile erkekler 58 kiloda Ali Can Özcan ile 63 kiloda Mahmut Bozteke Avrupa şampiyonu oldu. Kadınlar 47 kiloda Nurcihan Ekinci gümüş, 65 kiloda Lütfiye Özdağ ile erkekler 70 kiloda Fatih Çelik ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Toplamda 4 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan Türkiye, 2022 yılının ardından bir kez daha takım halinde Avrupa şampiyonluğunu elde etti.

Diğer Haberler

  1. Zecorner Kayserispor- Hesap.com Antalyaspor: 1-0
  2. Galatasaray deplasmanda yara aldı, ligde 10 maç sonra kaybetti
  3. TÜMOSAN Konyaspor - Galatasaray maçının ardından
  4. Konyasporlu Adil Demirbağ: Real Madrid de olsa aynı şekilde mücadele edecektik
  5. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal: Galibiyetlerimize kimse gölge düşüremez, müsaade etmeyiz
  6. Galatasaray'dan TÜMOSAN Konyaspor maçı sonrası açıklama
  7. Türkiye, Balkan Salon Atletizm Şampiyonası’nda 14 madalya kazandı
  8. VakıfBank - Fenerbahçe Medicana: 3-1
  9. TÜMOSAN Konyaspor - Galatasaray: 2-0
  10. Amatör maçta kavga: 1 yaralı

© Copyright 2026

DHA