Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda yeni başkan Barış Korkmaz oldu

Ankara'da bugün yapılan Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda Barış Korkmaz ve Yusuf Gül, başkanlık için yarıştı.

ABONE OL
Ercan ATA / ANKARA,(DHA)-

İki adayın başkanlık için yarıştığı Dans Sporları Federasyonu 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu'na 234 delegeden 222 kişi seçime katıldı. Barış Korkmaz 127 oy alarak 4 yıllığına başkan seçildi. Eski başkan Tolga Han Çinkitaş yönetiminin denetleme kurulu raporunun ibra edilmediği genel kurulda 3 oy geçersiz sayılırken, diğer aday Yusuf Gül ise 90 oyda kaldı.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu başkanlığına ilk defa seçilen Barış Korkmaz’ın yönetiminde Zafer Coşkun, Fatih Özvezneci, Şenol Vefa Gülmez, Sidar Özalkak, Yeliz Yıldız, Şule Işıl Sözügüzel, Canberk Sayın, Arifhan Mehmet Kızılyalın, Faruk Kacır ve Satı Pelin Pehlivan yer aldı.

Diğer Haberler

  1. Amed Sportif Faaliyetler’de Dia Saba’ya ‘ayın golü’ ödülü
  2. Erzurumspor FK - Samsunspor: 1-0
  3. Fenerbahçe'den gol yağmuru
  4. Barış Korkmaz, yeniden Türkiye Dans Sporları Federasyonu başkanı seçildi
  5. Fenerbahçe - Eyüpspor maçında ilk düdük çaldı
  6. TAF Başkanı Karadağ: Türk atletizminin bu yeni tesisle dereceler elde edeceğine inanıyorum
  7. Bursaspor'da Iheanacho rüzgarı; 8 maçta 11 gol
  8. Felipe Massa: Türkiye'nin yeniden Formula 1 takviminde bulunması çok güzel
  9. Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukvak: Son düdüğe kadar mücadele edeceğiz
  10. Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon ilk kez yenildi

© Copyright 2026

DHA