Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadın milli takımı dünya beşincisi oldu

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da devam eden U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadınlar kategorisinde milli güreşçiler 3 bronz madalya kazanarak takım halinde dünya beşincisi oldu.

ABONE OL
ANKARA (DHA) - 

Milli güreşçi Zeynep Yetgil, İtalyan Carmen Dio’yu tuşla ve repesajdan gelen Moğol rakibi Munkhgerel Munkhbat’ı 8-3 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli güreşçi Aslı Demir, İsveçli Antonio Svensson'u ve Arnavut rakibi Drazhı’yi 10-0 sayı tuşuyla ve İtalyan rakibi Elena Esposito'yu 3-2 yenerek dünya üçüncüsü oldu.

Bir diğer milli güreşçi Eda Tekin ise Azerbaycanlı Elnura Mammadova'yı ve Kazak Türk'ü Aynur Ashimova'yı 6-5 yenerek bronz madalya kazandı.

Böylece Türkiye U23 kadınlarda Eda Tekin , Zeynep Yetgil ve Aslı Demir ile 3 madalya kazanırken takım halinde 59 puanla dünya beşincisi oldu.

Diğer Haberler

  1. Victor Osimhen ameliyat oluyor
  2. Göztepe'de Juan kendini aştı, Jeh ve Luiz sınıfta kaldı
  3. Deplasmanda Fatih Tekke etkisi zirveye taşıdı
  4. Karşıyaka potada dağıldı
  5. A Milli Erkek Hentbol Takımı, Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri’nde tur atladı
  6. Challenger Cup’ta çifte zafer, Göztepe ve Galatasaray Avrupa şampiyonu
  7. A Milli Futbol Takımı, Romanya maçı hazırlıklarını sürdürdü
  8. Beşiktaş GAİN - Trabzonspor: 86-80
  9. Fenerbahçe Beko, Wade Baldwin ile yeni sözleşme imzalıyor
  10. Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

© Copyright 2026

DHA