Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uluslararası Runtalya Maratonu'nda adımlar yaraları sarmak için atılacak

Uluslararası Runtalya Maratonu bu yıl daha da büyük bir yardımlaşma bilincine hizmet etmek üzere yola çıkıyor. Bu proje ülkemizde bu yıl düzenlenecek ulusal, uluslararası spor ve farklı etkinliklere öncülük ederek, bağış projeleri oluşturmasına model olacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

Uluslararası Runtalya Maratonu, bu yıl Maraton, Yarı maraton, 10 km ve 10 km takım mesafelerine 2 km'lik “1 ADIM 1 HAYAT” koşusunu da ekliyor. AFAD’a veya AFAD koordinasyonunda afete yönelik bağış ve yardım projeleri yürüten sivil toplum kuruluşlarına bağış yapan 7'den 70'e her vatandaşımızın ücretsiz katılabilecekleri bu anlamlı proje için katılımcılara özel hazırlanan anı T-shirt’ü ve Madalyası takdim edilecek.

HEDEF 10 MİLYON TL BAĞIŞ

Bu projenin ülkemizde bu yıl düzenlenecek ulusal, uluslararası spor etkinliklerine öncülük ederek, bağış kampanyaları oluşturmalarına model olmasını dilediğini belirten Özgür Emeklioğlu “Bu anlamlı projenin öncü bağışını Uluslararası Runtalya Maratonu organizatörü Turset Proje Yönetimi yapacağını belirtirken‘her yıl takım halinde katılan şirketler ve kurumların, kendi amaçlarına yönelik yardım toplayan yaklaşık 100 farklı Sivil Toplum Kuruluşunun da kendi bağış kampanyalarını Afetten etkilen vatandaşlarımıza yönelik bağış ve yardım kampanyalarına dönüştüreceklerini umut ediyorum.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Antalya Valiliğimizin koordinesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği, Antalya’daki Kurum ve Kuruluşların desteği ile projelendirilen

5 Mart 2023’te gerçekleşecek bu anlamlı koşuya başta Antalya Halkımızı ve tüm Türkiye’yi davet ediyoruz “dedi.

 

Diğer Haberler

  1. Aras Kargo Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı play-off maçını galibiyetle tamamladı
  2. Bouchouari: Trabzonspor’da kendimi göstermek istiyorum
  3. Eczacıbaşı Dynavit - VakıfBank: 0-3
  4. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'ye ziyaret
  5. Hakan Çalhanoğlu: Kalbini daha çok ortaya koyan kazanacak
  6. Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü
  7. Vincenzo Montella: En iyi şekilde ülkemizi temsil etmek ve hedefimize ulaşmak istiyoruz
  8. Fenerbahçe Beko, Scottie Wilbekin ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı
  9. Regnum Pro-Am'in şampiyonu Pavan Sagoo
  10. A Milli Takım, Kosova maçına Riva'da çalıştı

© Copyright 2026

DHA