Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ümit Milli Futbol Takımı, İrlanda'ya 1-0 mağlup oldu

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7'nci maçında konuk ettiği İrlanda U21 Futbol Takımı'na 1-0 mağlup oldu.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI / İSTANBUL, (DHA)-

Ümit Milli Futbol Takımı ile İrlanda U21 Futbol Takımı, Esenler Erokspor Stadyumu'nda karşılaştı. Bu karşılaşmada Belarus Futbol Federasyonu'ndan Amine Kourgheli düdük çaldı. Amine Kourgheli'nin yardımcılıklarını Yury Khomchenko ve Viktor Getskov üstlendi. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve 0-0 eşitlikle geçildi. Mücadelenin 84'üncü dakikasında Sam Curtis ile golü bulan İrlanda U21 Futbol Takımı, 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve İrlanda maçı 1-0 kazandı. İrlanda U21 Futbol Takımı, bu karşılaşmanın ardından puanını 16 yaparken; Ay-yıldızlılar ise 7 puanda kaldı.

Ümit Milli Futbol Takımı gruptaki 8'inci maçında 10 Eylül Salı günü San Marino'ya konuk olacak. İrlanda U21 Futbol Takımı ise 10 Eylül Salı günü sahasında Letonya ile karşılaşacak.

Diğer Haberler

  1. Fethiyespor – Bursaspor: 1-1
  2. A Milli Takım’da Kosova maçının hazırlıkları devam ediyor
  3. Varank ve Çelik Fethiyespor – Bursaspor maçına geldi
  4. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını sürdürdü
  5. Para Tırmanış Türkiye Şampiyonası, Bursa’da başladı
  6. Samsunspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
  7. Salda Gölü'nde 'Duatlon' heyecanı
  8. ‘1981: Türk Basketbolunun Dönüm Noktası’ belgeseli İstanbul Spor Filmleri Festivali’nde gösterildi
  9. Çatalcaspor U18 Takımı, İstanbul Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası’nda oynamaya hak kazandı
  10. Zecorner Kayserispor'da, Kasımpaşa mesaisi sürüyor

© Copyright 2026

DHA