Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ümit Milli Futbol Takımı, Letonya'ya 2-1 mağlup oldu

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçında deplasmanda karşılaştığı Letonya'ya 2-1 mağlup oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerinde Letonya ile Türkiye Zemgales Olympic Centre'da karşı karşıya geldi. Letonya, 25'inci dakikada Lukass Vapne ve 79'uncu dakikada Bruno Melnis'in kaydettiği goller ile mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Ay-yıldızlıların tek golü ise 14'üncü dakikada Erencan Yardımcı'dan geldi. Bu sonucun ardından 3 puanda kalan Ümit Milli Futbol Takımı, grubun 5'inci sırasında yer alıyor. Letonya ise 7 puan ile 2'nci sırada bulunuyor. 

SIRADAKİ RAKİP NORVEÇ

Ay-yıldızlılar sıradaki maçında Norveç ile karşı karşıya gelecek. Ümit Milli Futbol Takımı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan karşılaşma 21 Kasım'da oynanacak.

Diğer Haberler

  1. UEFA, Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi
  2. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor
  3. TFF Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar D-Smart’ın konuğu oldu
  4. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  5. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  6. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek
  7. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu
  8. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  9. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında
  10. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı

© Copyright 2025

DHA