Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yeni Malatyaspor'da genel kurul yapıldı; Adil Gevrek başkan oldu

1'inci Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Yapılan kurulda oy çokluğu ile Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı seçildi.

ABONE OL
Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)-

 

Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı, Battalgazi Belediyesi konferans salonunda yapıldı. Kurula Adil Gevrek’in yanı sıra Ahmet Yaman’ın yönetimde yer alan bazı isimler de kongreye katıldı.

Yıllık olağan mali genel kurul toplantısında ibra edilmeyen Ahmet Yaman başkanlığındaki Yeni Malatyaspor yönetimi, olağanüstü genel kurul kararını iptal etmişti. Eski kulüp başkanı Adil Gevrek, yaşanan gelişme üzerine avukatlarıyla yaptığı görüşme sonrası alınan kararın hukuki olmadığını ifade ederek, delegeleri kongreye davet etmişti.

KONGRE GERGİN BAŞLADI 

Yeni Malatyaspor olağanüstü genel kurulu gergin başladı. Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Ramazan Yeşilova, olağanüstü genel kurulun kanun dışı ve usulsüz olduğunu ifade ederek, divana bir dilekçe sundu. Divan kurulu, dilekçeyi okudu. Yeşilova, olağanüstü genel kurul kararının usulsüz olduğunu bir kez daha ifade etti. Divan kurulu, olağanüstü genel kurulunun yapılıp yapılmamasını oylamaya sundu. Genel kurulun yapılmadı oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra Ahmet Yaman'ın yönetimi salonu terk etti.

YENİ MALATYASPOR'DA BAŞKAN ADİL GEVREK OLDU

Yeni Malatyaspor’da olağanüstü seçimli genel kurul toplantısına eski kulüp başkanı Adil Gevrek tek listeyle girdi. Divan kurulu, tek liste olduğu için oylamanın açık yapılıp yapılmamasını oylamaya sundu. Oylamanın açık yapılması oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan oylama sonucu Adil Gevrek Başkan seçildi.

ADİL GEVREK: ŞAMPİYONLUĞU KONUŞACAĞIZ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’u eski günlerine döndürmek istediklerini, gelecek yıl mali genel kurulda şampiyonluğu konuşacaklarını söyledi. Gevrek, Ahmet Yaman ve yönetiminin iyi niyetli olmadıklarını, kulübe verdikleri parayı kendilerinden geri istediklerini iddia ederek, "İbra edilseler de edilmeseler de olağanüstü seçimli genel kurulu iptal edeceklerdi" dedi.

"YÜRÜYECEĞİMİZ YOL KOLAY DEĞİL"

Yürüyecekleri yolun kolay olmadığını belirten Gevrek, şunları söyledi:

"500 milyon borç var, bu borç kapanabilir. Yaraları sarmak lazım. 15 kişi bir araya geldik, elimizi taşın altına koyacağız. Futbol oynayan, ter döken, birlikte yol yürüdüğümüz futbolcu kardeşlerimize çok iş düşüyor. Birkaç oyuncu ile görüştüm, onlar yardımcı olmaz ise işimiz çok zor. Futbolcuların hepsinin fedakarlık yapması gerekiyor, yapacaklarına da inanıyorum. Bu işin dört ayağı var. Diğer ayağı Malatya’nın, Ankara’nın, İstanbul’daki arkadaşlarımızın desteği çok önemli. İnanıyoruz yeter ki bir, beraber olalım. İnanmazsam buraya gelmezdim. Üzerimize düşeni yapacağız. Mücadele vereceğiz."

Gevrek, Yeni Malatyaspor’u tekrar eski günlerine döndüreceklerini kaydederek, bu noktada görüşmeler yaptıklarını belirtti. (DHA)

 

 

Diğer Haberler

  1. Kayserispor’da Kayra Cihan ile 3 yıllık yeni sözleşme uzattı
  2. Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda hazırlıklarını sürdürdü
  3. Görme Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası başladı
  4. Bakan Şimşek, Batman Petrolspor kampını ziyaret etti
  5. Enerjisa Üretim’in Çocuk Basketbol Kampları Keşan’da düzenlendi
  6. İsmail Kartal: Hem güzel futbol hem güzel sonuçlarla inşallah şampiyon oluruz
  7. Ünlüler, Hipodrom.com locasında 100'üncü Gazi Koşusu heyecanını yaşadı
  8. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  9. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  10. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti

© Copyright 2026

DHA