Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yüksel Yıldırım: Thomas Reis hocamızla 2 yıl sözleşme uzatmak için anlaştık

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Thomas Reis Hocamızla sözleşmesi 2 yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya vardık. Devre arası yeni sözleşmesi karşılıklı imzalanacaktır. Kendisi ile kulübümüzün ileriki hedefleri ve yeni transferlerimiz konusunda mutabık kaldık. Adım adım her şeyi çözeceğiz” dedi.

ABONE OL
Berkay YILDIZ/SAMSUN, (DHA)-

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Rams Başakşehir FK karşısında 2-0’lık alınan mağlubiyetin ardından sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu. Herkesin müsterih kalmasını söyleyen Yüksel Yıldırım, Samsun’da Şampiyonlar Ligi müziğini çaldıracağını söyledi. Ardından kırmızı-beyazlı takımda görev alan Alman teknik adam Thomas Reis ile 2 yıllık sözleşme için her konuda anlaştıklarını belirten Yıldırım, imzaların karşılıklı olarak devre arasında atılacağını söyledi.

‘MAİNZ 05 KARŞISINDA GALİP GELİP, AVRUPA’DA İLK 8’DE DEVAM ETMEK İÇİN TAKIMA ÖZEL BİR PRİM AÇIKLAYACAĞIM’

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Yıldırım, “Sevgili Samsunspor Camiasına El Salvador dan sesleniyorum: Maçı otel odamda iş arkadaşlarım ile birlikte seyrettik ve sizler gibi kahroldum. Camiamızın müsterih olmasını istiyorum. Bana güvenin. Bu takımı Şampiyonlar Liginde almadım ama Şampiyonlar Liginde oynarken birlikte destekleyeceğimizin garantisini veriyorum. Bu takımın başarısı için ne gerekiyorsa gerekenler imkanlar çerçevesinde yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın! Thomas Reis Hocamızla sözleşmesi 2 yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya vardık. Devre arası yeni sözleşmesi karşılıklı imzalanacaktır. Kendisi ile kulübümüzün ileriki hedefleri ve yeni transferlerimiz konusunda mutabık kaldık. Adım adım her şeyi çözeceğiz. Başarının bir günde gelmeyeceğini bizlere kendisi söyledi. Adım adım hedeflerimize emin adımlarla gideceğiz. Lütfen rahat olun ve oyuncular üzerinde gereksiz baskı yaratmayın. Bu takım devre arasına kadar gerekeni yapacağına hiç kuşkum yok. Birlikte başaracağız. Birlikte biz bir aileyiz. Şimdi Hedef Mainz maçı. Latin Amerika'daki iş programımı değiştirdim. Takımımızla birlikte olmak için El Salvador'dan çarşamba sabahı Frankfurt, Almanya'ya uçacağım. Mainz maçı öncesi tüm takımla kenetlenip gerekli uyarıları yaparak takıma bir motivasyon toplantısı yapmayı planlıyorum. Ayrıca bu maçta galip gelip ilk 8'de kupaya devam etmek için de takıma özel bir prim açıklayacağım” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

  1. Batman Petrolspor’un, 1’inci Lig’e yükselmesi kentte coşkuyla kutlandı
  2. Amed Sportif Faaliyetler kupasını aldı
  3. Kayserispor Başkanı Açıkalın’a taraftar grubundan istifa çağrısı
  4. Bakan Bak 1'inci Lig'e yükselen Mardin 1969 Spor ile Muğlaspor'u tebrik etti
  5. U17 Avrupa Güreş Şampiyonası Bulgaristan’da başlıyor
  6. Muğlaspor penaltılarla 1'inci Lig'e yükseldi
  7. Şampiyonluk kutlamalarında futbolcudan sürpriz evlilik teklifi
  8. Basketbol Süper Ligi’ne Mersin Spor ve ONVO Büyükçekmece veda etti
  9. Kayserispor Başkanı Açıkalın: Kayserisporumuzun çok daha güçlü şekilde döneceğine inancımız tamdır
  10. Beşiktaş GAİN - Galatasaray MCT Technic: 82-89

© Copyright 2026

DHA