Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Balıkesir'de ‘Akıllı Şehir’ uygulamaları kapsamında Wi-Fi ağı genişledi

Büyükşehir Belediyesi, 'Akıllı Şehir' uygulamaları kapsamında 15 ilçede 36 sosyal alan ve 200 toplu taşıma aracında ücretsiz olarak verdiği Wi-Fi ağını genişletmeye devam ediyor.

ABONE OL
BALIKESİR, (DHA) -

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çağın gerekliliklerini yerine getirebilmek, daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla 'Akıllı Şehir' uygulamalarını genişletmeye devam ettiğini belirtti.  Bu kapsamda kent genelindeki ücretsiz Wi-Fi ağını günden güne genişleten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 ilçede 36 sosyal alan ve 200 toplu taşıma aracında Balıkesir’de yaşayan vatandaşlara hizmet veriyor.

121 BİN 500 KULLANICI 350 BİN KEZ BAĞLANTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İnsan hayatına teknolojiyle değer katan, yaşam kalitesini artıran, ekosisteme ve doğal kaynaklara saygılı akıllı kent uygulamalarını Balıkesir ölçeğinde tasarlayan Büyükşehir Belediyemiz, kent genelindeki ücretsiz Wi-Fi ağını günden güne genişletmeye devam ediyor. Vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ücretsiz internet erişimi olanağı her geçen gün artırılırken, 15 ilçede park, sahil, meydan gibi 36 sosyal alanda ve 200 toplu taşıma aracında vatandaşları hızlı, güvenli ve ücretsiz internetle buluşturuyoruz. 121 bin 500 kullanıcısı bulunan 'BBB Wi-Fi' ile 2021 yılında 350 bin kez bağlantı kurdu" dedi.

 

 

Diğer Haberler

  1. ‘Akkuyu NGS, Türkiye’nin enerji güvenliği ve diplomatik gücünü yeniden tanımlıyor’
  2. Geleceğin savunma teknolojileri senaryoları ödüllendirildi
  3. ‘Yapay zeka hikayenin ruhunu ikame edemez’
  4. Turkcell ve TEKNOFEST’in 5G ve Yapay Zeka Yarışması başvurulara açıldı
  5. TEKNOFEST Sürü İHA Yarışması başvuruları başladı
  6. SYS Grup’a ‘Silah Sistemleri ve Mühimmat Ürün Grubu’ kategorisinde ikincilik ödülü
  7. Aydem Perakende ve Gediz Perakende Yenilikçi Fikirler Kampı’nda yarının teknolojilerini buluşturdu
  8. Teknoloji Diplomasisi Çevresi’nin ilk buluşması ODTÜ Teknokent’te gerçekleşti
  9. TEKNOFEST'te savaşan İHA'lar büyük mücadeleye hazırlanıyor
  10. Bakan Kacır: TÜBİTAK burslarını artırdık

© Copyright 2026

DHA