Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2019 başlıyor

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2019 kapılarını açıyor. Dev fuarın başlamasıyla birlikte pek çok yeni teknolojik cihazla tanışacağız. Peki CES 2019'a en çok hangi ürünler damga vuracak dersiniz?

ABONE OL
DHA

Her yıl ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) bu yıl da oldukça hareketli geçeceğe benziyor. Bu yıl da yeni dizüstü bilgisayarlar, telefonlar, çamaşır makineleri, robotlar ve hatta eşyaların daha çok 'akıllandığı' farklı bir fuarla karşı karşıya olacağız.

Son aylarda sıkça konuşulan televizyonlarda 8K teknolojisi, CES 2019'un da ana temalarından biri. Bu teknolojiyi kullanan yeni nesil televizyonların ilk kez bu fuarda paylaşılması beklenirken, diğer yandan 120 FPS'ye kadar destek sunan TV'lerde vitrinde olacak.

Bir diğer dikkat çeken teknoloji ise 5G olacak. 5G destekli pek çok cihaz fuarda yerini alacak. Diğer yandan yeni nesil USB Type-C destekli kulaklıklar, kablosuz şarj cihazları ve hatta ekranı katlanabilen telefonlar da fuarın dikkat çeken ürünleri olacak.

Diğer Haberler

  1. Bakan Uraloğlu: Yılın ilk çeyreğinde mobil iletişim yatırımları 263 milyar liraya ulaştı
  2. DENEYAP Teknoloji Atölyeleri’nde 15 bini aşkın öğrenci projelerini sergiledi
  3. ‘ASELSAN Çocuk Şenliği’ Bursa'da çocuklarla buluştu
  4. Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Medeniyet Teknopark'ta gençlerle buluştu
  5. Sabri Ülker Geleceğin Bilim Lideri Ödülü’ne başvurular başladı
  6. MKE anti-dron mühimmatı, hedefleri vurdu
  7. ASELSAN Süper İletken Kuantum İşlemci Birimi geliştirecek
  8. Prof. Dr. Görgün: Ayda 1 milyar dolar civarı savunma sanayii ihracatı yapıyoruz
  9. TECNO CAMON 50 Ultra 5G Türkiye'de satışta
  10. AKINCI TİHA, BOZOK Lazer Güdümlü Mühimmat atış testini başarıyla tamamladı

© Copyright 2026

DHA