Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

HITMAN 2, Kasım ayında satışa çıkıyor!

Warner Bros ve bağımsız oyun geliştiricisi IO Interactive, HITMAN 2’nin Kasım ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyun, Türkiye’de Bilkom tarafından PS4 ve Xbox One platformları için 13 Kasım’dan itibaren satışa sunulacak.

ABONE OL
DHA

Yeni ortamlar, araçlar, silahlar, gizlenme teknikleri ve en üst düzeyde suikast ile mücadele edebilme yeteneği HITMAN 2’nin yenilikleri arasında yer alıyor. HITMAN 2, oyunculara Miami’de hareketli bir motor sporları yarışının renkli atmosferinin de dahil olduğu pek çok farklı ülkede ve yerde macera yaşama imkanı sağlıyor. Güneşin batırdığı sokaklardan karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına, her bir lokasyon keşfedilecek yeni yollar ve benzersiz bir oyun derinliği sunuyor.

İlk oyundaki gerilimli casus hikayesini sürdüren HITMAN 2’de oyuncular Ajan 47'in rolünü üstleniyor. Zorlu bir görev olan Gölge Müşteri’yi avlamak ve milisleri bir kez daha ortaya çıkartmak artık sizin göreviniz. Ancak, 47 geçmişiyle ilgili gizli gerçeği öğrendiğinde, hiçbir şey aynı olmayacak.

Oyun ilk kez co-op deneyimi sunuyor

HITMAN 2, Hitman serisine ilk kez co-op deneyimi getirerek, Sniper Assassin modu ile iki oyuncunun hedeflerini düşürmek için çevrimiçi birlikte çalışmasına izin veriyor. Sniper Assassin modunu tek başına ve Ajan 47 olarak oynamak da mümkün.

HITMAN 2 Standard, Goldor Collector’s Edition ön siparişi veren oyuncular, Sniper Assassin modunu bonus olarak hemen oynamaya başlayabiliyor.

Diğer Haberler

  1. ASELSAN, TEKNOFEST Şanlıurfa'da ürün ve çözümlerini gençlerle buluşturacak
  2. Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardımcısı Karademir, New York İklim Haftası’nda yatırım stratejisini anlattı
  3. ROKETSAN'dan 'yapay zeka hackathonu'
  4. DERİNGÖZ, Fırat Nehri’nde keşif ve gözetleme yaptı
  5. İkincisi yapılan ‘Global HackAtom’ uluslararası öğrenci şampiyonası sonuçlandı
  6. Logo Yazılım'dan yeni nesil kurumsal uygulama yazılımı deneyimi
  7. Akkuyu NGS’nin 4’üncü Güç Ünitesi'nde beton dökme çalışmaları tamamlandı
  8. Hepsiburada, ürün ve hizmetleriyle TEKNOFEST Güneydoğu'da
  9. Türk Telekom CEO’su Şahin, Türkiye Yatırım Konferansı’nda sürdürülebilirlik stratejilerini paylaştı
  10. Bayraktar TB3 SİHA’dan başarılı sonoboy atışı

© Copyright 2026

DHA