Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kurumsal firmalar için taşınabilir bilgisayar üretildi

Bilgisayar üreticisi Asus, kurumsal firmalar için P serisi taşınabilir bilgisayar geliştirdiklerini duyurdu. Her sektörden farklı müşteri grubuna yönelik ürün gelişmeyi hedefleyen firmanın yeni modeli hız ve geniş depolama özelliğiyle öne çıkıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Türkiye’deki kurumsal firmalar için P serisinden P1440, P2540, P3540 ve P5440 olmak üzere 4 farklı notebook modeli getireceklerini duyuran bilgisayar üreticisi Asus, yazılı açıklama yaparak yeni serinin özellikleri hakkında bilgi verdi.


HIZLI VE GENİŞ DEPOLAMA


Bu modellerin kendi içerisinde hem fiyat hem de donanım açısından farklılaştığını aktaran yetkililer, P serisindeki tüm cihazlarda SSD çözümleri sunulacağı belirtildi.


Ayrıca, yeni modelle hızlı ve geniş depolama ihtiyacının karşılanması amaçlandı. Fiyat ve donanım olarak farklılaşacak bu ürünlerdeki depolama teknolojileri de fiyatıyla paralellik göstererek SATA ya da PCIe olarak ayrılacak ve müşteriler kendisi için en uygun donanımı seçebilecek.


180 DERECE DÖNEBİLEN ÇOK YÖNLÜ MENTEŞE VE TAŞINABİLİRLİK


Tüm cihazların menteşelerinin 180 derece açılabilen yapısı var. P1440 modeli en hafif optik sürücülü, P3540 modeli 16 saat pil ömrü ile hafif dizüstü bilgisayarı ve P5440 modeli ise hafif çift depolamaya sahip özellikleriyle dikkat çekiyor.


DAYANIKLILIK VE UZUN SÜRE DAYANAN BATARYA


İş yaşamındaki yoğun tempoya ayak uydurmak için bilgisayarların dayanaklık testleri yapıldı. Askeri standart testleri ile ilgili bazı detaylar paylaşan firma, klavye, giriş-çıkış port, yüksek ve düşük sıcaklık ve çarpma testlerinin yapıldığını vurguladı. Ayrıca, bilgisayarların en az 12 ile 16 saat pil ömürlerinin olduğu aktarıldı. Yüz tanıma ve parmak izi okuyucu ile kullanıcıların bilgisayarını etkin bir şekilde koruyabilmeleri de hedefleniyor.

Diğer Haberler

  1. ASELSAN VLF haberleşme sistemleri, NATO’da göreve başladı
  2. Türk Telekom, ‘Kodsuz Yapay Zeka Ajan Geliştirme Platformu’nu duyurdu
  3. ÇAKIR seyir füzesi, test atışlarını başarıyla tamamladı
  4. MMT-76, hava görevleri için kullanıma hazır
  5. Kuantum Teknolojileri Yarışması'nda final heyecanı başlıyor
  6. Akkuyu NGS'nin 2'nci Güç Ünitesi'nde reaktör tesisinin birinci devresi oluşturuldu
  7. Hayat kurtaracak 'Akıllı Yama' geliştirdiler
  8. KALKAN DİHA sisteminin test uçuşları gerçekleştirildi
  9. TÜBİTAK'tan TEKNOFEST kapsamında 16 yarışma
  10. FPV Drone İzleme Yarışması’nın finalinde 20 takım mücadele edecek

© Copyright 2026

DHA