Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Red Dead Redemption 2 için yolun sonu göründü

Milyonlarca oyuncu tarafından uzun yıllar beklenen ve satışa çıktığında rekorlar kıran Red Dead Redemption 2 için olumsuz bir gelişme yaşandı. Oyunu tek kişilik senaryoda oynamak isteyenler için artık yeni bir DLC geliştirilmeyecek. Bu da oyuncuların çok oyunculu (multiplayer) oyunları tercih etmek durumunda kalması anlamına geliyor.

ABONE OL
DHA

Red Dead Redemption 2 çok oyunculu sistemi tercih edenler için daha keyifli bir oyuna dönecek. Oyunu kendi başına oynayanlar için ise yolun sonu göründü; zira Rockstar Games'te oyunla ilgilenen isimlerden biri olan Katie Pica, konuyla ilgili yaptığı açıklamada oyunculara çok oyunculu sisteme yönelmeleri çağrısında bulundu. Red Dead Online projesini büyütmek isteyen şirket, oyunun tek kişilik moduna yeni bir DLC çıkarmayı planlamıyor.

Bu nedenle oyunu oynamayı sürdürmek isteyenlerin artık çok oyunculu sistemi düşünmeleri gerekiyor. Red Dead Online adına yapılacak çok işin olduğunu belirten tecrübeli yönetici, yeni etkinliklerin ve karakterlerin ekleneceğini ifade etti. Şirketin tek oyunculu sistemlere pek ilgi göstermediğini belirten Katie Pica, net konuştu.

Kendisi, oyunculara artık Red Dead Redemption 2’den herhangi bir indirilebilir içerik (DLC) beklememelerini tavsiye etti. Buradan anlaşıldığı üzere Rockstar Games’in odaklandığı mecralar, şirkete önemli miktarda gelirler sağlayan GTA Online ve Red Dead Online şeklinde kesinlesmiş oldu.

Diğer Haberler

  1. Geleceğin savunma teknolojileri senaryoları ödüllendirildi
  2. ‘Yapay zeka hikayenin ruhunu ikame edemez’
  3. Turkcell ve TEKNOFEST’in 5G ve Yapay Zeka Yarışması başvurulara açıldı
  4. TEKNOFEST Sürü İHA Yarışması başvuruları başladı
  5. SYS Grup’a ‘Silah Sistemleri ve Mühimmat Ürün Grubu’ kategorisinde ikincilik ödülü
  6. Aydem Perakende ve Gediz Perakende Yenilikçi Fikirler Kampı’nda yarının teknolojilerini buluşturdu
  7. Teknoloji Diplomasisi Çevresi’nin ilk buluşması ODTÜ Teknokent’te gerçekleşti
  8. TEKNOFEST'te savaşan İHA'lar büyük mücadeleye hazırlanıyor
  9. Bakan Kacır: TÜBİTAK burslarını artırdık
  10. Bakan Uraloğlu: 'Güvenli internet' abone sayısı 55 milyonu aştı

© Copyright 2026

DHA