Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Sıfır Kaza’ hedefiyle hayata geçirilen projeye iş güvenliği ödülü

İş sağlığı ve güvenliği alanında ‘sıfır kaza’ hedefiyle hayata geçirilen proje ve uygulamaların ödüllendirildiği organizasyonda, MESS İş Güvenliğinin Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu. Siemens Türkiye’nin iş yerlerinde hayata geçirdiği uygulamalarla iki ödüle layık görüldüğü belirtildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

İş sağlığı ve güvenliği alanında ‘sıfır kaza’ hedefiyle hayata geçirilen proje ve uygulamaların ödüllendirildiği, Türkiye’nin önde gelen iş sağlığı ve güvenliği (İSG) ödül organizasyonu olan MESS İş Güvenliğinin Yıldızları Ödülleri verildi. Siemens Türkiye, iş yerlerinde hayata geçirdiği uygulamalarla MESS İş Güvenliğinin Yıldızları Ödülleri’nde Bütünsel Sağlık ile Hayata Değer Katanlar ve İSG Elçileri kategorilerinde ödüle hak kazandığını açıkladı.

“PANDEMİDE EK ÖNLEMLER ALDI”

Siemens Türkiye, pandemi döneminde yetkili kuruluşların yönergelerine ek önlemleri alarak üretimde, ofiste, iş seyahatinde ve uzaktan çalışmada sağlıklı çalışma ortamını tesis ettiğini belirtti. Uygulamalar arasında çalışanların ofise gelmeden önce mobil sağlık anketi doldurması, yapay zekâ uygulaması BİLGE ile HES kodu takibi, ofis alanlarının en fazla yüzde 30 kullanımı için mobil rezervasyon sistemine geçilmesi ve #heryerofis konseptinin oluşturulması, yemekhanelerde ve servislerde dijital numaralandırma, barkod ve takibi yer aldığı açıklandı.

ÇALIŞANLARI TARAFINDAN DA ÖDÜLE ADAY GÖSTERİLDİ

Ayrıca Siemens Türkiye, çalışanlarının aday göstermesi sonucu Gebze fabrikası ile İSG Elçileri Kategorisi’nde Çalışanlarının ‘İyileştirme Önerisi ile Ödül Alan İş Yeri’ ödülünün de sahibi olduğunu belirtti. Siemens Türkiye bu ödüle, orta gerilim dağıtım panolarına uygulanan primer enjeksiyon testinde, testi uygulayanın ve çevredekilerin güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak amacıyla özel olarak geliştirilen paravan ile aday gösterildiğini belirtti.


Diğer Haberler

  1. Katman-1 blokzinciri Sui, Google Cloud ile iş birliği yaptı
  2. CANiK, orta kalibre top VENOM LR için ilk teslimata gün sayıyor
  3. Türk Telekom'un ülke genelindeki fiber ağ uzunluğu 437 bin kilometreye yükseldi
  4. “Üretken yapay zeka pazarlama profesyonellerinin işini kolaylaştırıyor”
  5. Turkcell’in ‘Yapay Zeka Maratonu’ devam ediyor
  6. Biyoteknoloji Vadisi Yönetim Kurulu Başkanı Varlıbaş, Tuzla Kaymakamını ziyaret etti
  7. Türkiye’nin inovatif girişimcileri Avrupa Birliği’ne açılıyor
  8. Trendyol’a görme engelli kullanıcılar için Sesli Rehber özelliği geldi
  9. Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız
  10. Web3 ve GameFi ekosisteminde yeni iş birliği

© Copyright 2024

DHA