Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Turkcell’in 30’uncu yıl çekilişi devam ediyor

Turkcell’in 30’uncu yıl kutlamaları kapsamında başlattığı çekiliş kampanyası devam ediyor. Tüm Turkcell’lilerin katılabildiği çekiliş kampanyası için başvurular, Turkcell mağazalarından yapılıyor. 15 Aralık’ta sona erecek çekilişin büyük hediyesi ise 3 adet Togg olacak. Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, “Turkcell ailesine yeni katılacak müşterilerimize merhaba demek ve birlikte geçirdiğimiz 30 yılın bizler için taşıdığı değeri paylaşmak için kapsamlı bir çekiliş kampanyası düzenledik. 15 Aralık’a kadar tüm müşterilerimizi, Turkcell mağazalarına davet ediyorum” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

Çekiliş kampanyası kapsamında, 3 adet Togg, 5 Vespa, 3 iPhone 15, 30 Playstation, 30 elektrikli scooter, 200 Samsung tablet ve 30 oyun bilgisayarı gibi ödüller verilecek.

‘30’UNCU YAŞIMIZI TURKCELL’LİLERLE KUTLUYORUZ’

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, kampanyanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Turkcell olarak, tam 30 yıldır müşterilerimizden aldığımız güç ve destekle sürdürdüğümüz başarılı yolculuğumuzu, yine müşterilerimizle birlikte kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizim için anlamı çok büyük olan bu yılda, tüm Turkcell’lilere teşekkürlerimizi sunmak, Turkcell ailesine yeni katılacak müşterilerimize merhaba demek ve birlikte geçirdiğimiz 30 yılın bizler için taşıdığı değeri paylaşmak için kapsamlı bir çekiliş kampanyası düzenledik. Kampanyamız büyük bir ilgi gördü. 15 Aralık’a kadar tüm müşterilerimizi, heyecanımıza ortak olmaları ve büyük 30’uncu yıl çekilişimize katılmaları için Turkcell mağazalarına davet ediyorum” dedi.

Turkcell’lilerin 30’uncu yıl çekilişine katılmak için mağazalarda yer alan kampanya katılım ekranından ad – soyad, telefon numarası, il ve ilçe bilgilerini doldurmaları gerekiyor. Başvuruları 15 Aralık tarihinde sona erecek olan çekiliş kampanyasında her gün yeni bir çekiliş hakkı sağlanıyor.

Diğer Haberler

  1. ASELSAN, TEKNOFEST Şanlıurfa'da ürün ve çözümlerini gençlerle buluşturacak
  2. Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardımcısı Karademir, New York İklim Haftası’nda yatırım stratejisini anlattı
  3. ROKETSAN'dan 'yapay zeka hackathonu'
  4. DERİNGÖZ, Fırat Nehri’nde keşif ve gözetleme yaptı
  5. İkincisi yapılan ‘Global HackAtom’ uluslararası öğrenci şampiyonası sonuçlandı
  6. Logo Yazılım'dan yeni nesil kurumsal uygulama yazılımı deneyimi
  7. Akkuyu NGS’nin 4’üncü Güç Ünitesi'nde beton dökme çalışmaları tamamlandı
  8. Hepsiburada, ürün ve hizmetleriyle TEKNOFEST Güneydoğu'da
  9. Türk Telekom CEO’su Şahin, Türkiye Yatırım Konferansı’nda sürdürülebilirlik stratejilerini paylaştı
  10. Bayraktar TB3 SİHA’dan başarılı sonoboy atışı

© Copyright 2026

DHA