Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ünlü film serisinde büyük şok: Ekipten apar topar kovuldu!

Guardians of the Galaxy serisinin ünlü yönetmeni James Gunn, geçmiş yıllarda pedofiliyi ve tacizi en azından şaka anlamında öven gönderileri nedeniyle Marvel tarafından projeden çıkarıldı.

ABONE OL
DHA

Marvel'ın büyük ilgi gören serisi Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) bu kez devam filmiyle değil kovulan yönetmeniyle adından söz ettiriyor! İlk iki filmin yönetmenliğini yapan ünlü yönetmen James Gunn, yıllar önce paylaştığı bazı tweetleri yüzünden işinden oldu. Ünlü yönetmenin yıllar önce pedofiliyi ve tacizi şaka yollu da olsa övdüğü Twitter gönderileri ortaya çıkınca ortalık karıştı.

James Gunn’ın geçmiş yıllarda yaptığı hataları kabul etmesine ve herkesten özür dilemesine karşın Marvel tarafından görevine son verildi. Böylece Guardians of the Galaxy 3 filmi yönetmensiz kalmış oldu.


James Gunn

Diğer Haberler

  1. Bakan Kacır: Yapay Zeka Eylem Planı için öneri sunumu başladı
  2. TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: GÖKBEY’e sivil sertifikasyon bu ay içinde alınacak
  3. DENEYAP Türkiye'nin 2026 başvuruları devam ediyor
  4. STM, insansız sistemlerini ortak hareketle güçlendiriyor
  5. Turkcell ile ULAK’tan 6G için ortak adım
  6. Turkcell Genel Müdürü Koç: 1 Nisan itibariyle 5G servisi vermeye başlayacağız
  7. Samsung 'Küresel Solve for Tomorrow' elçilerini açıkladı; 2 Türk takımı da listede
  8. VEX Robotics Türkiye Şampiyonası başladı
  9. TEKNOFEST 2026’da Maden Teknolojileri Yarışması ilk kez sahneye çıkıyor
  10. SANCAR SİDA İnsansız Deniz Aracı, hizmete alındı

© Copyright 2026

DHA