Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Video uygulamasında en çok takip edilen hesaplar belirlendi

Mayıs 2021 verilerine göre popüler video uygulaması Youtube içerisinde güzellik ve stil kanallarından en çok takip edilenler açıklandı. Böylelikle Meksikalı güzellik-stil bloggerı Yuya, 24,6 milyon abone ile bu platformda en çok abonesi bulunan güzellik içerik yaratıcısı oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Medya takip kurumu Ajans Press, sosyal medya ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini inceledi. Ajans Press dijital basın arşivinden derlediği bilgilere göre bu yıl sosyal medya ile alakalı basına 92 bin 592 haber yansıdığı tespit edildi. Sadece Youtube ile alakalı çıkan haber yansıması ise 15 bin 693 olarak gözlendi. Türkiye’de de Youtube üzerinden içerik üreticiliği oldukça yaygınken, güzellik/stil anlamında Danla Bilic, Duygu Özaslan, Merve Özkaynak gibi Youtuberların medyada da yer aldığı görüldü.

Ajans Press’in elde ettiği bilgilere göre, Meksikalı güzellik bloggerı Yuya, 24,6 milyon abone ile bu platformda en çok abonesi bulunan güzellik içerik yaratıcısı oldu. İçerikleri arasında en çok makyaj, cilt bakımı eğitimleri, kozmetik ve ürün önerileri, moda ve güzellikle ilgili bilgiler bulunduğu gözlendi. İkinci sırada ise 16,4 milyon abone ile jeffreestar yer alırken, üçüncü sırada 15,1 milyon takipçi ile Musas, dördüncü sırada 13,8 milyon ile Nikkie Tutorials, beşinci sıraya ise 11 milyon ile Zoella yerleşti.

Diğer Haberler

  1. ‘Yapay zeka geliştikçe siber güvenlik uzmanına ihtiyaç artıyor’
  2. ABB’den ‘İklim Ankara’ mobil uygulaması
  3. ASELSAN’ın oyun değiştiren sistemleri Bayraktar TB2’de başarıyla test edildi
  4. Kocaeli'de tarımda yapay zeka dönemi
  5. Akkuyu NGS, 'Teknolojik Süreçlerin Otomatik Kontrol Sistemi' devreye alma çalışmalarına hazırlanıyor
  6. Penta Teknoloji, Constructor Tech’in Türkiye’deki resmi distribütörü oldu
  7. Haluk Görgün ve Orgeneral Dalkıran, HÜRKUŞ-2 ve HÜRJET ile test uçuşu gerçekleştirdi
  8. TEKNOFEST 2026 heyecanı Diyarbakır’da başladı
  9. Trendyol teknoloji ekosistemini 'AI/ML Summit’te buluşturuyor
  10. TEKNOFEST 2026 Dikey İnişli Roket Yarışması’nda 15 takım finale kaldı

© Copyright 2026

DHA