Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da döner kesti

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Alman Büyükelçiliği'ne ait Tarabya rezidansında döner keserek davetlilere ikram etti. Steinmeir'in ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da döner kesti.

ABONE OL
Ömer ÇETİNASLAN - Burak KESKİNCİ/İSTANBUL, (DHA) -

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, bugün gerçekleşen Türkiye ziyaretinde Alman Büyükelçiliği'ne ait Tarabya rezidansında bir davete katıldı.

Steinmeier'e, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Davut Gül, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve davetliler eşlik etti.

STEİNMEİER ALMANYA'DAN GETİRİLEN DÖNERİ KESTİ

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, kendisine ziyaretinde eşlik eden Berlin'de döner dükkanı işleten Arif Keleş'in Almanya'da hazırlayıp getirdiği döneri kesti. Kendi kestiği dönerden yiyen Steinmeier'in ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da döner kesti. İmamoğlu, döner keserken Arif Keleş'ten bilgiler aldı. Daha sonra kesilen döner, davetlilere dağıtıldı.


Diğer Haberler

  1. Hasbi Dede’nin cezasına onama; Görele'de yeniden başkan seçilecek
  2. Sermaye piyasası soruşturması: Şarkıcı Nil Özalp gözaltına alındı
  3. Sakarya’da 1 ton 772 kilo bonzai üretilebilecek hammadde ele geçirildi: 5 tutuklama
  4. İçinde çocukla birlikte kaçırdığı otomobille yayaya ve 2 araca çarptı; 3 yaralı
  5. Bolu Belediyesi bünyesindeki kooperatife zimmet soruşturmasında 3 şüpheli serbest bırakıldı
  6. Sermaye piyasası soruşturması: Eski SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül ifade verdi
  7. Sinop’ta tekne alabora oldu: 1 ölü, 1 kayıp
  8. Sarıyer'de karşı yöne geçen cip, İETT otobüsüyle çarpıştı: 3 yaralı
  9. MSB: Birliğin Gücü-2026 Tatbikatı’nda Azerbaycan ile ortak hedef atışı gerçekleştirildi
  10. Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

© Copyright 2026

DHA