Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da döner kesti

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Alman Büyükelçiliği'ne ait Tarabya rezidansında döner keserek davetlilere ikram etti. Steinmeir'in ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da döner kesti.

ABONE OL
Ömer ÇETİNASLAN - Burak KESKİNCİ/İSTANBUL, (DHA) -

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, bugün gerçekleşen Türkiye ziyaretinde Alman Büyükelçiliği'ne ait Tarabya rezidansında bir davete katıldı.

Steinmeier'e, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Davut Gül, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve davetliler eşlik etti.

STEİNMEİER ALMANYA'DAN GETİRİLEN DÖNERİ KESTİ

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, kendisine ziyaretinde eşlik eden Berlin'de döner dükkanı işleten Arif Keleş'in Almanya'da hazırlayıp getirdiği döneri kesti. Kendi kestiği dönerden yiyen Steinmeier'in ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da döner kesti. İmamoğlu, döner keserken Arif Keleş'ten bilgiler aldı. Daha sonra kesilen döner, davetlilere dağıtıldı.


Diğer Haberler

  1. RTÜK'ten 4 dijital platforma ceza
  2. Mardin’de 60’a yakın STK’dan ‘çerçeve yasa’ya destek açıklaması
  3. Bilal Erdoğan: Malazgirt ve Çanakkale gelecek bin yılımızın çözümlerini de önümüze koyuyor
  4. 'Redkitler' suç örgütü lideri, Fenerbahçe tribün liderlerine silahlı saldırıların da organizatörü
  5. Balıkesir'de orman yangını
  6. Silivri'de tarlada yangın
  7. TÜGVA Yaz Okulu Bursa'da kapanış programıyla sona erdi
  8. Hatay'da otoyolda kaza; doğum günü kutlamaya giden 2 genç öldü, 4 yaralı
  9. Bodrum’da sahile dökülen 2 ton buzla serinlediler
  10. Çanakkale'de kaybolan dalgıcı arama çalışmaları 2’nci gününde

© Copyright 2026

DHA