Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana- Dövdüğü kadının şikayetçi olmadığı şüpheli, adli kontrolle serbest kaldı

Adana- Dövdüğü kadının şikayetçi olmadığı şüpheli, adli kontrolle serbest kaldı

ABONE OL
DHA

ADANA'da Osman Ö.'nün (23) tekme ve yumruklarla darbettiği, sevgilisi olduğu ileri sürülen Emine A. (43) şüpheliden şikayetçi olmadı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 20 Ağustos'ta Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Osman Ö. sevgilisi olduğu öne sürülen Emine A. ile apartman bahçesinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Osman Ö., kadını darbetti. Şüpheli, elinden kurtulup kaçmaya çalışan Emine A.'yı sokakta yakalayıp, tekme ve yumruklarla darbetmeye devam etti. Yere düşen kadını döven şüpheliye çevredekiler müdahale etti. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Osman Ö. ise kaçtı. Olay, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesini reddeden Emine A., kendisini darp eden Osman Ö.'den de şikayetçi olmadı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ, ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Kaçan şüpheli polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Ö.'nün ifadesinde, "Aramızda borç-alacak meselesi vardı, o nedenle dövdüm’" dediği öğrenildi. Şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

© Copyright 2026

DHA