Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adıyaman Üniversitesi'nde Gazze paneli

Adıyaman Üniversitesi'nde Gazze paneli

ABONE OL
DHA

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Üniversitesi'nde 'Gazze’den Küresel Vicdana: İnsanlığın ve Uluslararası Hukukun Sınavı' başlıklı panel

düzenlendi.

Üniversitenin Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele Panele 2’nci ve 3’üncü dönem Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Yargıtay Üyesi Dr. Hamit Yelken, İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Bulut ve İLKE Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ahmet Sait Öner konuşmacı olarak katıldı. Panelde Gazze’de yaşanan insani kriz, uluslararası hukuk ihlalleri, insan hakları ve küresel vicdan konusu farklı yönleriyle ele alındırken, Gazze’de yaşanan insani krizi konu alan video gösterimi de gerçekleştirildi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş başkanlığındaki panelde soru-cevap bölümünün ardından konuşmacılara belge takdim edilmesiyle sona erdi.

(DHA)

© Copyright 2026

DHA