Büyükşehir Sosyal Yardım Merkezi’nde ihtiyaç sahiplerine destek
Büyükşehir Sosyal Yardım Merkezi’nde ihtiyaç sahiplerine destek
ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, hem belediye bütçesiyle satın alınan hem de bağışçılardan alınan giysi ve eşyaları, ihtiyaç sahibi kent sakinlerine ulaştırıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın Varsak'ta bulunan Sosyal Yardım Merkezi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi ve eşya yardımında bulunuyor. 'Sizin için fazla olan başkası için mutluluk olsun' sloganıyla gerçekleştirilen proje ile hem Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesiyle satın alınan hem de kent sakini yardımseverlerin bağışladığı giysi, ayakkabı, bebek beşiği, gelinlik gibi kıyafet ve eşyalar, ayrıştırılıp temizleniyor. Ardından yaş grubu ve cinsiyete göre ayrılan kıyafetler, ütülenerek paketlenip Sosyal Yardım Merkezi'nin raflarında beğeniye sunuluyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi Birim Sorumlusu Mukaddes Kırmacı, "Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın bütçesiyle satın alınan ya da yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan ürünlerin hijyen koşulları sağlanarak, Varsak Kuzeyyaka Mahallesi'nde bulunan Sosyal Yardım Merkezi'nde askıya çıkmaktadır. Mağazamıza gelen kent sakinlerine kıyafet, ayakkabı, bebek beşiği, gelinlik gibi eşyaları askıda sunuyoruz. İhtiyaç sahibi kent sakinleri, son 6 ay içerisinde aldıkları sosyal yardım belgesiyle birlikte başvuru yapabilirler. Ayrıca ev eşyası, hasta yatağı, medikal malzeme gibi ürünleri paylaşmak isteyenler, '0242 323 48 58' numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler" diye konuştu. (DHA)
FOTOĞRAFLı