Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kepez’de 14 Şubat sanatla kutlandı

Kepez’de 14 Şubat sanatla kutlandı

ABONE OL
DHA

ANTALYA, (DHA)- KEPEZ Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 'Şiirden Sevgiye' konseri ve şiir dinletisiyle sanatseverleri buluşturdu. Ünlü sanatçı Esra Çapar, şarkılarını ilçe sakinleri için seslendirdi.

Kepez’de 14 Şubat, şiir ve müzikle harmanlanan bir kutlamaya dönüştü. Kepez Belediyesi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen 'Şiirden Sevgiye' konseri ve şiir dinletisiyle sanatseverleri bir araya getirdi. Modern Zamanlar Şiir Topluluğu ve Orkestrası’nın sahne aldığı gecede, sevgiler; şiir dizeleri ve müzik melodileriyle anlatıldı. Şiirlerle, müzikle ve Türk sinemasının unutulmaz görüntüleriyle harmanlanan programda, 70’li ve 80’li yılların aşk ve sevgi dolu sahneleri de izleyicilerle buluştu. Nostaljik kareler eşliğinde seslendirilen şiirler ve şarkılar, salonda duygu dolu anlar yaşattı.

Kepez Belediyesi, Sevgililer Günü kutlaması etkinlikleri kapsamında Kepez Kent Meydanı’nda da konser düzenledi. Ünlü sanatçı Esra Çapar, Kepezliler için sahne aldı. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden katılımcılar, Sevgililer Günü’nü müzik ve dans eşliğinde sevdikleriyle beraber kutladı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2026

DHA