Didim’de ‘Mahallemiz İçin Aynı Masadayız’ buluşması
Didim’de ‘Mahallemiz İçin Aynı Masadayız’ buluşması
AYDIN,(DHA)-AYDIN'ın Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, 'Mahallemiz İçin Aynı Masadayız' buluşmasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.
Didim Belediyesi tarafından mahalle sakinlerinin görüş, öneri ve taleplerini dinlemek, ihtiyaçları yerinde değerlendirmek amacıyla düzenlenen ‘Mahallemiz İçin Aynı Masadayız’ buluşması, Efeler Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi, önceki toplantılarda iletilen konularla ilgili yapılan çalışmaları paylaştı. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin katıldığı buluşmada, Efeler Mahallesi’nin gündemindeki konular mahalle sakinlerinden dinlendi. İletilen talep ve öneriler, ilgili birimlerle birlikte değerlendirildi. Mahalle sakinleri ayrıca yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini paylaştı.
Toplantıya Yeni Parti Aydın Milletvekili Evrim Karakoz da katıldı. Karakoz, toplantı öncesinde Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı ziyaret etti. Ardından Efeler Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirilen buluşmada yer aldı.
ÖNCEKİ TALEPLERİN TAKİBİ YAPILDI
Buluşmada daha önce gerçekleştirilen mahalle toplantılarında iletilen taleplerin durumu da ele alındı. Başkan Hatice Gençay, önceki toplantılarda mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda yapılan çalışmaları paylaşarak tamamlanan ve devam eden süreçler hakkında bilgi verdi. Toplantının gündeminde gençlere yönelik kaykay parkı projesi de yer aldı. Gençay, seçim döneminde gündeme getirdiği projeler arasında bulunan kaykay parkının yapımına başlanacağını açıkladı.
Öte yandan buluşmaların Didim’in farklı mahallelerinde devam edeceği belirtildi.(DHA)
FOTOĞRAFLI