Didim'de protokol bayramlaşması gerçekleştirildi
Didim'de protokol bayramlaşması gerçekleştirildi
DİDİM (Aydın), (DHA)-AYDIN'ın Didim ilçesinde, protokol bayramlaşma programı düzenlendi. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörünün en güzel şekilde yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği anlamlı zamanlardır. Bu güzel günlerde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Didim'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen protokol bayramlaşma programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Didim Kaymakamı Mesut Çoban'ın ev sahipliğinde Kaymakamlık binasında düzenlenen programa, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ilçe protokolü, basın mensupları ve halk katıldı. Bayramlaşmada, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.
Programın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilciliği'ne ziyaret gerçekleştirildi. Kaymakamı Mesut Çoban, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve ilçe protokolü, gazilerle bir araya geldi. Ziyarette gazilerin bayramı protokol üyeleri tarafından kutlandı.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay burada yaptığı açıklamada, "Bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörünün en güzel şekilde yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği anlamlı zamanlardır. Bu güzel günlerde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.(DHA)
FOTOĞRAFLI