Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kuşadası'nda Aydın Valisi Varol başkanlığında turizm değerlendirme toplantısı yapıldı

Kuşadası'nda Aydın Valisi Varol başkanlığında turizm değerlendirme toplantısı yapıldı

ABONE OL
DHA

Oğuzhan BOYSAN / KUŞADASI,(Aydın), (DHA)-AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, Aydın Valisi Osman Varol başkanlığında 'Tanışma ve Turizm Sezonu Değerlendirme Toplantısı' yapıldı. Sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kentin turizm potansiyelinin artırılması için nelerin yapılması gerektiği ele alındı.

Aydın Valisi Osman Varol, turizm sektörü temsilcileriyle buluşmak için Kuşadası'na geldi. Bu kapsamda önce ilçenin turistik çarşısını ziyaret eden Vali Varol, esnafın talep, sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Vali Varol, daha sonra Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Tanışma ve Turizm Sezonu Değerlendirme Toplantısı'na' katıldı. Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, KUTO Başkanı Serdar Akdoğan ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Tacettin Özden'in de yer aldığı toplantıda, Aydın Valisi Dr. Osman Varol, turizm sektörü temsilcileriyle yeni sezonla ilgili istişarede bulundu.

GÜNCEL SORUNLAR KONUŞULDU

Toplantıda, Aydın turizminin sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi ve kentin mevcut turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Turizm sezonunun başlangıcında karşılaşılan güncel sorunlar ile çözüm önerileri kapsamlı şekilde ele alındı. Sektör temsilcilerinin talep ve beklentilerinin dinlendiği toplantıda, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve gerekli çalışmaların hızla yürütülmesi amacıyla ilgili yerlere gerekli talimatlar verildi.

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada "Valimiz Dr. Osman Varol başkanlığında, Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu'nda Aydın turizminin gelişmesi ve potansiyelinin artırılması amacıyla sektör temsilcileri ile ilgili kurum ve kuruluşların yöneticilerinin katıldığı Tanışma ve Turizm Sezonu Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda turizm sezonu başlangıcında karşı karşıya olunan sorunlar, muhtemel çözüm önerileri değerlendirildi. Sektör temsilcilerinin, talepleri dinlenerek bunlarla ilgili kurumlara gerekli talimatlar verildi" denildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2026

DHA