Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Nazilli'de ücretsiz atletizm kursu öğrencileri bekliyor

Nazilli'de ücretsiz atletizm kursu öğrencileri bekliyor

ABONE OL
DHA

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)-AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, öğrencilere ücretsiz atletizm kursu veriliyor. Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm kursları, yeni öğrencilerini bekliyor.

Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz atletizm kursları, spora ilgi duyan gençler için önemli bir fırsat sunuyor.

Nazilli ilçesinde bulunan Şehir Stadyumu'nda haftanın her günü 16.00 ile 17.30 saatleri arasında gerçekleşen antrenmanlarda; koşu, atma ve atlama branşlarında eğitimler veriliyor. Antrenörler Gamze Çelik ve Süleyman Burdurlu yönetimindeki kurslarda bugüne kadar birçok başarılı sporcu yetiştirildiği belirtildi.

Gençleri spora teşvik etmek, yetenekli bireyleri keşfetmek ve milli sporcular yetiştirmek amacıyla başlatılan kurslar, tüm gençlere açık ve ücretsiz olarak devam ettiği açıklandı. Kurslara katılmak isteyenlerin ise 0541 663 39 55 ve 0506 490 75 11 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekleri belirtildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2025

DHA