Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Nazilli'ye 5 milyon 6 bin TL'lik altyapı yatırımında sona gelindi

Nazilli'ye 5 milyon 6 bin TL'lik altyapı yatırımında sona gelindi

ABONE OL
DHA

AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından 5 milyon 600 bin Türk lirası yatırımla yatırılan 4 bin 50 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarının kısa sürede içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından şehrin dört bir yanında hayata geçirilen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, ASKİ tarafından Nazilli ilçesi Beğerli Mahallesi'nde başlatılan çalışmalar da hız kazandı. 5 milyon 600 bin Türk lirası

yatırım bedeli bulunan 4 bin 50 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı yenileme işinde çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

'17 İLÇEMİZİN TAMAMINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK'

Aydın'ın tüm ilçelerinde alt ve üstyapı yatırımlarının süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydınımızın tüm ilçelerinde hayata geçirdiğimiz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor. Alt ve üstyapı yatırımlarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. 17 ilçemizin tamamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2025

DHA