Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Can Dost Yerinde Hayvan Bakım ve Tedavi Aracı'nın temmuz-ağustos takvimi belli oldu

Can Dost Yerinde Hayvan Bakım ve Tedavi Aracı'nın temmuz-ağustos takvimi belli oldu

ABONE OL
DHA

BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi Can Dost Yerinde Hayvan Bakım ve Tedavi Aracı, sokaktaki patili dostların bakım ve tedavileri için temmuz-ağustos ayı programına Savaştepe ilçesinden başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki canların güvenli ve konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Her gün bir ilçede ücretsiz tedavi ve bakım hizmeti veren Can Dost Yerinde Hayvan Bakım ve Tedavi Aracı, temmuz-ağustos ayı programına 27 Temmuz'da Savaştepe'den başlıyor. 28 Temmuz'da Bigadiç Pazar Yeri, 29 Temmuz'da Sındırgı Cumhuriyet Meydanı, 30 Temmuz'da Kepsut Cumhuriyet Meydanı'nda olan Can Dost Yerinde Hayvan Bakım ve Tedavi Aracı, 31 Temmuz'da da Dursunbey Kent Meydanı'nda 10.30- 16.00 saatleri arasında hizmet veriyor olacak. 3 Ağustos'ta Balya Cumhuriyet Meydanı'nda tedavi ve bakım hizmeti gerçekleştirecek olan Can Dost sırasıyla 4 Ağustos'ta İvrindi Atatürk Meydanı, 5 Ağustos'ta Havran Belediye Binası önünde, 6 Ağustos'ta Edremit Altınoluk Cumhuriyet Meydanı, 7 Ağustos'ta Burhaniye Cumhuriyet Meydanı, 10 Ağustos Gömeç Cumhuriyet Meydanı, 11 Ağustos'ta Ayvalık Cumhuriyet Meydanı ve 12 Ağustos'ta Susurluk Heykel Meydanı'nda hizmet verecek. Can Dost Yerinde Hayvan Bakım ve Tedavi Aracı; 13 Ağustos'ta Manyas Atatürk Meydanı'nda, 14 Ağustos'ta Gönen Hükümet Meydanı'nda, 17 Ağustos'ta Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda, 18 Ağustos'ta Erdek Cumhuriyet Meydanı'nda, 19 Ağustos'ta Marmara Adası'nda, 20 Ağustos'ta Karesi Millet Bahçesi'nde ve 21 Ağustos'ta Altıeylül Atatürk Parkı'nda olacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2026

DHA