Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kurşunlu Sahili’nde fırtına sonrası biriken atıklar temizlendi

Kurşunlu Sahili’nde fırtına sonrası biriken atıklar temizlendi

ABONE OL
DHA

Kazım BULUT/ GEMLİK (Bursa), (DHA)- BURSA’nın Gemlik Belediyesi ekipleri, dün etkili olan fırtına ve yağışların ardından deniz seviyesinin yükselmesiyle Kurşunlu Sahil yolunda biriken kum ve çeşitli atıkları temizleme çalışmaları tamamlandı.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurşunlu Mahallesi’nde dün etkili olan fırtına ve yağışların ardından deniz seviyesinin yükselmesiyle sahil yolunda biriken kum ve çeşitli atıkları temizlemek için çalışma başlattı. Yıkama ve süpürme araçlarıyla yürütülen çalışmalar kapsamında biriken kum ve atıklar temizlenerek yol eski görünümüne kavuşturuldu.

Çalışmaları değerlendiren Şükrü Deviren, ekiplerin sahada titizlikle görev yaptığını belirterek temizlik çalışmalarının kısa sürede tamamlandığını ifade etti. Deviren, sahil yolunun yeniden vatandaşların güvenli ve konforlu kullanımına sunulduğunu belirtti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2026

DHA