Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hassa’da 850 yıllık çınar ağacı

Hassa’da 850 yıllık çınar ağacı

ABONE OL
DHA

Ferhat DERVİŞOĞLU(HATAY),(DHA)- HATAY’ın Hassa ilçesindeki 850 yıllık tarihi çınar ağacını ziyaret eden ilçe Kaymakamı Safa Kahraman, ağacın bölge için önemli bir değer olduğunu söyledi.

Hassa Kaymakamı Safa Kahraman, Zeytinoba Mahallesi’ndeki 850 yıllık tarihi çınar ağacını ziyaret etti. Asırlara tanıklık eden çınar ağacının bölge için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Kaymakam Kahraman, mahalle sakinlerinden ağacın geçmişine dair bilgiler aldı.

Tarihi ve kültürel mirasların korunmasının gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıdığını belirten Kaymakam Kahraman, “Bu topraklarda yaşayan ulu çınar ağacımız, bizlere geçmişimizin mirasıdır. Bu değerleri yaşatmak ve korumak hepimizin sorumluluğudur” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2026

DHA